✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Eduardo López

 

Gråskala åsikt

Åsikter och information om Grayscale-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga Grayscale-mäklaren (aka grayscale.co)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

✔️ Grayscale-mäklaren är en mäklare av: Cryptocurrency.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: Grayscale Investments, LLC.

✔️ Gråskala är baserad i: USA.

✔️ Om vi ​​pratar om reglering, är Grayscale-mäklaren reglerad i USA av SEC.

Webbplats för gråskala
Webbplats för gråskala

 

🔹 Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som gråskala erbjuder. När det gäller gråskala noterar vi att det inte finns någon information om att ha olika kontotyper.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att fungera är: den nämns inte, tydligen använder de sin egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: vi ser några förklaringar av de produkter som Grayscale erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, nyheter om ekonomiska händelser, egentligen inte mycket annat.

 

Gråskala funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

🔸 Telefonnummer: har inte

🔸 E-post: [e-postskyddad] - [e-postskyddad] - [e-postskyddad]

🔸 webbplats: gråskala.co

🔸Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i samma avsnitt - utvärdering.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Gråskalans betyg

 

Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare,  vår åsikt är att det ser ut som en säker mäklare som kan lita på.

Varför? Det är en mäklare som har en seriös och strikt reglering, och vi har också sett i andra recensioner positiva kommentarer från människor som är nöjda med detta företag.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Gråskala? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «Gråskala – graysacle.co»

 1. Leo svar

  Det här företaget är en bluff. Bekräftat, de låter dig INTE dra dig tillbaka, du kan inte, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Leo, Gråskala är en SCAM, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnade tillbaka pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *