✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Eduardo López

 

GOI åsikt

Åsikter och information om GOI-mäklaren

 

¿Det är den verkligt pålitliga GOI-mäklaren (även känd som goi.mx)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

GOI-mäklaren är en mäklare: Investering i fastigheter.

Mäklaren nämner vara en del av: Green Oceans Inc.

GOI är baserat i: Mexiko.

Om vi ​​pratar om reglering, GOI-mäklaren nämner absolut ingenting om att vara reglerad, GOI är en oreglerad mäklare.

GOI hemsida
GOI hemsida

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som GOI erbjuder. När det gäller GOI märker vi att det har 3 olika planer eller kontotyper: Standardmedlemskap, Premiummedlemskap och Guldmedlemskap.

Standardmedlemskap: 500 $ per månad, exklusiv tillgång till fastighetsinventering, 3 % rabatt på tillbehör, utrustning och marint ljud för UTV, 5 % rabatt på alla föremål från vårt exklusiva klädmärke, 15 % rabatt på spel, snacks och utrustning, 20 % rabatt på kostrådgivning eller onlineplaner.

Premium medlemsskap: 2.500 5 USD per månad, exklusiv tillgång till fastighetsinventering, 10 % rabatt på tillbehör, utrustning och marint ljud för UTV:er, 15 % rabatt på alla föremål från vårt exklusiva klädmärke, 3,447.00 % rabatt på spel, snacks och utrustning, näringspaket till ett värde av XNUMX XNUMX $, gratis offert och design, rabatter.

Guldmedlemskap: $5.000 7 per månad, exklusiv tillgång till fastighetsinventering, 15 % rabatt på tillbehör, utrustning och marint ljud för UTV, 20 % rabatt på alla föremål från vårt exklusiva klädmärke, en presentartikel, 4,648.00 % rabatt på spel, snacks och utrustning, näringspaket med ett värde av $XNUMX XNUMX, gratis offert och design, rabatter, inbjudan till event, rabatt på köp av varor.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformen som används för att fungera är: GOI-plattform.

Nu, ja, vi kommer att fortsätta med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin webbplats: några förklaringar av produkterna som GOI erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några livegrafer, ekonomisk kalender , finansiella händelser nyheter, pips kalkylator, verkligen inte mycket annat.

 

GOI-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: goi.mx

Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i samma avsnitt - utvärdering.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

GOI värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Därför att? Det är en oreglerad mäklare och döljer mycket information, ingen typ av juridisk information går att hitta på hemsidan, vilket gör den väldigt suspekt och inte särskilt transparent, dess arbetssätt är inte heller tydligt. När vi sökte efter information och andra utvärderingar om GOI hittade vi inga andra recensioner, det verkar som en okänd och tvivelaktig mäklare.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av GOI? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «GOI – goi.mx»

 1. jacqueline svar

  Det här företaget är bedrägligt. Jag svär, de har inte låtit mig dra mig tillbaka, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Jacqueline, GOI (goi .mx) är en SCAM, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnade tillbaka pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *