✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Eduardo López

 

Global Trading Swaps yttrande

Yttranden och information om Global Trading Swaps-mäklaren ⭐

¿Är Global Trading Swaps-mäklaren (aka globaltradingswaps.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? ❎ Är Global Trading Swaps tillförlitliga? ❎ I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Global Trading Swaps? Global Trading Swaps är ett företag av: fondförvaltning och rådgivning.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: Global Trading Swaps Financial Group Inc.

✔️ Var är det baserat? Global Trading Swaps baseras på: det nämns att ha kontor i USA och Storbritannien, men det finns ingen information som kan bekräfta detta, så vi tror att det är falsk information.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om regleringmäklaren Global Trading Swaps nämner ingenting om att vara ett reglerat företag eller dess reglering.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

Global Trading Swaps webbplats
Global Trading Swaps webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Global Trading Swaps erbjuder. När det gäller Global Trading Swaps hittar vi ingen information som indikerar att det finns olika kontotyper.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel att företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: live-diagram, lite information om de produkter det erbjuder (även om det bara finns på tyska), egentligen inte mycket mer än detta.

 

✳️ Global Trading Swaps-funktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: + 1-929-214-117-9 (USA) | + 44-203-519-844-2 (Storbritannien)

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: globaltradingswaps.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

Värdering av globala handelsbyten ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus vi vet inte dess verkliga platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om Globala handelsbyten vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är globala handelsbyten säkra? Hur pålitlig är Global Trading Swaps? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämns ovan. Här kan du läsa kommentarer om Global Trading Swaps.

❗ Uppdatering 2021: BAFIN, Tysklands finansiella tillsynsmyndighet, har fördömt Global Trading Swaps för bedräglig verksamhet.

???? Länk till varningen ???? på den officiella BAFIN-webbplatsen.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Globala handelsbyten? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (386 röster)

2 kommentarer om «Globala handelsbyten - globaltradingswaps.com»

 1. sabine svar

  God morgon, jag kan inte dra mig tillbaka, jag begär lite hjälp eller hjälp, jag luras av detta band av tjuvar

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Sabine, den här mäklaren heter Global Trading Swaps är en SCAM, många investerare har fördömt Global Trading Swaps för bedräglig verksamhet, Det är inte tillrådligt att investera pengar i en icke-reglerad mäklare. Det är en SCAM och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de är gjorda av sina egna arbetare för att förvirra investerare, de översvämmer sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är FALSKT! Och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSE!

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande Gör det aldrig, som säger att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter inte finns, de ber om att de ska kunna stjäla mer pengar.

   Vi rekommenderar att alla drabbade drar tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *