✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Eduardo López

 

Global Trade opinion

⭐ Åsikter och information om Global Trade-mäklaren ⭐

¿Är Global Trade-mäklaren (även känd som globaltradelatam.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos detta företag? ❎ Är Global Trade pålitlig? ❎ I det här avsnittet kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är global handel? Global handel är en fondförvaltnings- och rådgivningsföretag.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: Global Trade Latam (utan giltig registreringsdata).

✔️ Var är den baserad? Global Trade är baserat i: den nämner att vara baserad i USA och Cypern, men den är inte reglerad i något av dessa länder, varför vi anser att detta är falsk information.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, Global Trade-mäklaren nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

Global Trade-webbplats
Global Trade-webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Global Trade erbjuder. När det gäller Global Trade hittade vi ingen information som tyder på att det finns olika typer av konton.
 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin webbplats: lite information om de tjänster det erbjuder, ekonomiska nyheter, egentligen inte mycket mer än så här.

 

✳️ Globala handelsfunktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: +1 (646) 970-1880

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: globaltradelatam.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ Global Trade Rating ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus ligger i ett mycket farligt land för dessa aktiviteter (Cypern)å andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om Världshandel vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Global Trade säker? Hur pålitlig är global handel? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämnts ovan. Här kan du läsa kommentarer om Global Trade.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Världshandel? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

4 kommentarer om «Global handel – globaltradelatam.com»

 1. melina pando svar

  Hej, jag skulle vilja veta om zenix global trade är ett riktigt företag.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Melina, vi arbetar för närvarande med flera recensioner och kommer att göra en så snart som möjligt om denna mäklare. Vet du namnet på deras hemsida?

   Hälsningar.

 2. Vanesa svar

  God morgon, jag har många problem med att dra mig tillbaka. Är det någon som vet hur man gör? Tack

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Vanesa, den här mäklaren ringde Global Trade är en bluff, har många investerare fördömt Global Trade för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Vi rekommenderar att alla drabbade drar tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller på följande länk:Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *