✔️ Information granskad och uppdaterad i maj 2024 av Eduardo López

ÄR globala finansexperter PÅlitliga? Åsikter

I det här inlägget kommer jag att analysera Global Finance Experts. Är mäklare för finansiell rådgivning, portföljförvaltning och investeringsutbildning Globala finansexperter (med webbplats globalfinanceexperts.com) verkligen pålitliga? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att Global Finance Experts är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
🌍 AdressNämn att den ligger i Storbritannien
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ TelefonHar inte
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidaglobalfinanceexperts.com
💬 ChatJa
💳 BetalningsmetoderInte nämnt
Företagstypfinansiell rådgivning, portföljförvaltning och investeringsutbildningsmäklare

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av de typer av planer/konton som Global Finance Experts erbjuder; De är uppdelade i 4 planer/konton. Här är en tabell med lite mer information om minimiinsättningar efter typ av plan/konto.

TYP AV planer/kontonMINIMAL UNDERVISNING
Startplan$30
Vanlig plan$500
Pro plan$1000
Premium plan$5000

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Global Finance Experts webbplats
 • Webbplatsens ålder: domänen “globalfinanceexperts.com” registrerades den 13 mars 2023. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner inte vem den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐ YTTRANDE FRÅN Globala finansexperter:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att de ligger i Storbritannien, men jag tror att de försöker vilseleda om sin plats. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen “globalfinanceexperts.com” registrerades den 13 mars 2023. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget nämner att generera en stor andel av lönsamheten, vilket är så bra och överdrivet att jag tror att det är falskt.

6) Företaget har rapporterats av följande finansregulator(er): FCA, Storbritanniens finansmyndighet. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Den nämner inte vilket företag den tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM Globala finansexperter?:

Global Finance Experts är en investeringsmäklare som väcker allvarliga farhågor för investerare. Trots att de påstår sig befinna sig i Storbritannien verkar informationen om dess plats vara falsk, vilket väcker frågor om mäklarens trovärdighet och transparens. Dessutom finns det inga bevis för att Global Finance Experts regleras av någon finansiell myndighet, vilket väcker farhågor om säkerheten för investerarnas fonder. Bristen på reglering gör investerare sårbara och utsatta för möjliga bedrägliga aktiviteter av mäklaren.

Negativa kommentarer från missnöjda kunder är också anledning till oro. Många investerare har uttryckt missnöje med Global Finance Experts tjänster, vilket tyder på problem med handelsutförande, fonduttag och kundservice. Dessa vittnesmål visar att mäklaren kanske inte uppfyller investerarnas förväntningar och kan vara inblandad i tvivelaktiga metoder.

Dessutom är klagomålet från den brittiska finansmyndigheten (FCA) mot Elite Crypto Investment, som kan vara relaterat till Global Finance Experts, en annan anledning till oro. Detta officiella klagomål tyder på att plattformen kan vara inblandad i bedrägliga eller vilseledande finansiella aktiviteter. Det är också viktigt att notera att Global Finance Experts lovar hög avkastning till sina investerare, vilket i allmänhet är ett tecken på bedrägeriprogram som är utformade för att locka intet ont anande investerare och stjäla deras medel. Sammanfattningsvis rekommenderas investerare att undvika globala finansexperter och leta efter säkrare och mer transparenta alternativ för att skydda sina fonder och undvika potentiella finansiella bedrägerier.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering april 2024: la FCA, Storbritanniens finansmyndighet, har fördömt Global Finance Experts.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN globala finansexperter:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA Globala finansexperter:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är globala finansexperter?

Global Finance Experts är en investeringsmäklare inom en mängd olika tjänster relaterade till finansiell förvaltning och investeringar, inklusive finansiell rådgivning, portföljförvaltning och investeringsutbildning. Dess fokus på personlig rådgivning och finansiell utbildning kan vara fördelaktigt för dem som vill förbättra sina investeringsfärdigheter och fatta välgrundade ekonomiska beslut. Det rekommenderas dock att göra ytterligare efterforskningar och granska kundrecensioner innan du bestämmer dig för deras tjänster.

Är Global Finance Experts en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är globala finansexperter pålitliga?

Global Finance Experts är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Global Finance Experts?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (180 röster)

2 kommentarer om «ÄR globala finansexperter PÅlitliga? Åsikter»

 1. Oliver svar

  Denna mäklare är en bedrägeri. De låtsas vara geniala investerare av investeringar och är bara expertbedragare i SCAMING, fall inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Oliver, Global Finance Experts är en SCAM, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *