✔️ Information granskad och uppdaterad i maj 2024 av Eduardo López

ÄR Glaxotrade.com PÅlitlig? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera Glaxotrade.com. Är Glaxotrade.coms försäljningsmäklare för kryptovaluta och hårdvara (med webbplatsen Glaxotrade.com) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att Glaxotrade.com är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
🌍 AdressNämn att den ligger i Storbritannien
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ TelefonHar inte
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidaglaxotrade.com
💬 Chat Nej
💳 BetalningsmetoderInte nämnt
FöretagstypKryptovalutamäklare och hårdvaruförsäljning

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av vilka typer av planer som Glaxotrade.com erbjuder; De är uppdelade i 4 planer. Här är en tabell med lite mer information om minimiinsättningar efter typ av plan.

TYP AV PAKETMINIMAL UNDERVISNING
PLAN 1$100
PLAN 2$500
PLAN 3 $1000
PLAN 4 $2500

typer av gruvpaketMINIMAL UNDERVISNING
PLANEN 1$5000
PLANEN 2$50000
PLANEN 3$350000

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Glaxotrade.com webbplats
 • Webbplatsens ålder: domänen “glaxotrade.com” registrerades den 21 september 2023. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner inte vem den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag.. 🚩

⭐ Åsikter från Glaxotrade.com:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att de ligger i Storbritannien, men jag tror att de försöker vilseleda om sin plats. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen “glaxotrade.com” registrerades den 21 september 2023. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget nämner att generera från 10% vinst under 24 timmar till 100% vinst i 7 dagar, vilket är så bra och överdrivet att jag tror att det är falskt.

6) Företaget har rapporterats av följande finansiella tillsynsmyndigheter: FCA, UK Financial Authority. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Den nämner inte vilket företag den tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM Glaxotrade.com?:

Glaxotrade.com är en mäklare som har allvarliga tvivel angående sin trovärdighet. De brist på grundläggande information, som platsen för företaget och den enhet som äger det, skapar stor opacitet och väcker frågor om dess legitimitet. Transparens i dessa aspekter är avgörande för alla finansiella plattformar, eftersom det ger investerare det nödvändiga förtroendet för säkerheten och lagligheten av deras verksamhet.

La avsaknad av detaljer om klagomålet från tillsynsmyndigheten FCA (UK Financial Authority).) är särskilt oroande. FCA är en välkänd enhet inom finansiell tillsyn, och ett klagomål om olaglig verksamhet tyder på möjliga bedrägliga metoder från Glaxotrade.coms sida. Utelämnandet av denna information är en betydande röd flagga och understryker vikten av due diligence när man överväger alla typer av finansiellt partnerskap.

Med tanke på dessa kryphål och brist på transparens, rekommenderas potentiella investerare att iaktta extrem försiktighet när de handlar med Glaxotrade.com. Opacitet avseende lokalisering och ägande, samt utelämnande av information om regulatoriska klagomålet, är faktorer som talar för möjligheten av ekonomiska och juridiska risker. Försiktighet och försiktighet är avgörande i den finansiella miljön, och det är tillrådligt att leta efter mer transparenta och pålitliga alternativ för att undvika eventuella bakslag.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering november 2023: la FCA, Storbritanniens finansmyndighet, har rapporterat Glaxotrade.com.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Glaxotrade.com:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA Glaxotrade.com:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Glaxotrade.com?

Glaxotrade.com är en Cryptocurrency-mäklare och erbjuder i sin tur försäljning av produkter som hårdvara.

Är Glaxotrade.com en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Glaxotrade.com pålitlig?

Glaxotrade.com är ett företag som jag anser är OTROLIGT. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Glaxotrade.com?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (270 röster)

2 kommentarer om «ÄR Glaxotrade.com PÅlitlig? Åsikter»

 1. Finn svar

  De vill att jag ska bli kund, jag är rädd, jag vill inte förlora mina besparingar eller bli lurad. har du information? Tack så mycket!.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Finn, Glaxotrade.com är en BLUFFÄR, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *