✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Eduardo López

 

GlareMarkets åsikt

⭐ Åsikter och information om GlareMarkets -mäklaren ⭐

¿Är mäklaren GlareMarkets (aka glaremarkets.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar med detta företag? ❎ Är GlareMarkets pålitlig? ❎ I det här avsnittet kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är GlareMarkets? GlareMarkets är en fondförvaltnings- och rådgivningsföretag.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: Glare Markets Company (obefintlig).

✔️ Var är det baserat? GlareMarkets är baserat på: nämns inte.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, nämner mäklaren GlareMarkets ingenting om att vara ett reglerat företag eller dess reglering.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

GlareMarkets webbplats
GlareMarkets webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som GlareMarkets erbjuder. När det gäller GlareMarkets noterar vi att det har 7 olika planer eller kontotyper: Grundkonto, Silverkonto, Guldkonto, Platinumkonto, Pro -konto och VIP -konto.

🔹 Grundläggande konto: Minsta initiala insättning på $ 250, kontoansvarig, grundläggande hävstångsoperationer.

🔹 Bronskonto: minsta insättning på € / $ 2.000, hävstång från 1: 100, minsta handelsstorlek 0,1.

🔹 Silverkonto: Minsta initiala insättning på $ 10.000 4, standardhävstångshandel, finansanalytiker, standardutbildning, XNUMX riskfria försäkrade affärer, finans- och investeringsplan, bonus + företagsfinansiering.

🔹 Guldkonto: Minsta initiala insättning på $ 25.000 8, avancerad hävstångshandel, Senior Financial Analyst, avancerat utbildningsprogram, XNUMX riskfria försäkrade transaktioner, investeringsplan, bonus + företagsfinansiering.

🔹 Platinakonto: Minsta initiala insättning på $ 50.000 8, avancerad hävstångshandel, Senior Financial Analyst, avancerat utbildningsprogram, XNUMX riskfria försäkrade transaktioner, investeringsplan, bonus + företagsfinansiering.

🔹 Pro-konto: minsta initiala insättning på $ 100.000 XNUMX, premiehävstångshandel, premiumfinansierings- och investeringsplan, exklusiva förbeställda kontrakt, premiumkundtjänst, handelssignaler, meddelanden om genomförande av order, marknadshändelser och uppdateringar av fullständiga diagrammönster, deltagande i investeringsfonderna i programmet , avancerad bonus + Premium företagsfinansiering.

🔹 VIP-konto: minsta initiala insättning på $ 250.000 XNUMX, för exklusiva kunder.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för handel är: MT4-plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: lite information om de tjänster det erbjuder, FAQ-avsnittet, egentligen inte mycket mer än detta.

 

✳️ GlareMarkets funktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: +442037694546

🔸 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

🔸 webbplats: glaremarkets.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

Valu GlareMarkets värdering ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus vi vet inte dess platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om GlareMarkets vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är GlareMarkets säkert? Hur pålitlig är GlareMarkets? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämns ovan. Här kan du läsa recensioner om GlareMarkets.

Update Uppdatering från juli 2021: FMA, österrikisk finansregulator, har rapporterat GlareMarkets för bedrägliga aktiviteter.

???? Länk till varningen ???? på FMA: s officiella webbplats.

Update Uppdatering i juli 2021: BAFIN, Tysklands finansiella tillsynsmyndighet, har rapporterat GlareMarkets för bedrägliga aktiviteter.

???? Länk till varningen ???? på den officiella BAFIN-webbplatsen.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av GlareMarkets? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (355 röster)

2 kommentarer om «GlareMarkets - glaremarkets.com»

  1. Baptist svar

    Var försiktig, jag blev lurad för några månader sedan och jag vet inte vad jag ska göra för att få tillbaka mina pengar. FMA och BAFIN är redan medvetna om detta, varför de har fördömt dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *