✔️ Information granskad och uppdaterad i maj 2024 av Eduardo López

ÄR Giklo PÅlitlig? Åsikter

I det här inlägget ska jag analysera Giklo. Är kryptovaluta mäklare Giklo (med giklo.com hemsida) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag ska förklara för dig varför jag tycker att Giklo är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetGiklo LTD
🌍 AdressInte nämnt
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ Telefon+1 307 224 2992 – +44 75 2064 9030
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidagiklo.com
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderInte nämnt
Företagstypkryptovaluta mäklare

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

+1 307 224 2992 – +44 75 2064 9030


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av vilka typer av planer som Giklo erbjuder; De är uppdelade i 4 planer. Här är en tabell med lite mer information om minimiinsättningar efter typ av plan.

TYP AV PLANERMINIMAL UNDERVISNING
SILVER$500
GoLD$1000
DIAMANT$1500
PLATINA $2000

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Giklo hemsida
 • Webbplatsens ålder: domänen "giklo.com" registrerades den 18 mars 2022. 🚩
 • Webbplatsen nämner vilket företag den tillhör, men jag har inte lyckats hitta "Giklo LTD" i företagsboken. Jag tror att det kan vara ett falskt företag. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐ Giklos Åsikt:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner inte sin plats. Här kan jag märka en mycket tydlig brist på transparens med nyckelinformation som jag bör känna till för att kunna utvärdera säkerheten i företaget.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen “giklo.com” registrerades den 18 mars 2022. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget har rapporterats av följande finansiella tillsynsmyndigheter: FCA, UK Financial Authority. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Han nämner att han tillhör ett företag Giklo LTD som tydligen är ett falskt företag. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM Giklo?:

Giklo är en mäklare som står inför allvarliga anklagelser och misstro från investerare, främst på grund av klagomålet från den brittiska tillsynsmyndigheten, FCA, för bedrägliga aktiviteter. Denna typ av klagomål är mycket oroande och skapar stor osäkerhet om integriteten och lagligheten i mäklarens verksamhet. Dessutom förvärrar bristen på transparens när det gäller dess placering och reglering ytterligare investerares misstro, eftersom dessa uppgifter är avgörande för att utvärdera säkerheten och legitimiteten hos en investeringsplattform.

Frånvaron av information om Giklos läge och reglering skapar en atmosfär av opacitet och väcker farhågor om att mäklaren agerar oetiskt eller till och med olagligt. Denna brist på transparens och ansvarsskyldighet gör det svårt för investerare att lita på mäklaren och fatta välgrundade och säkra ekonomiska beslut. På en finansmarknad där förtroende och transparens är avgörande kan avsaknaden av dessa element vara en tydlig indikator på möjliga risker och bedrägerier.

Med tanke på allvaret i anklagelserna och Giklos brist på transparens, rekommenderas investerare starkt att undvika handel med denna mäklare och leta efter mer pålitliga och transparenta alternativ på marknaden. Försiktighet och due diligence är väsentliga när man fattar finansiella beslut, och det är viktigt att noggrant undersöka alla investeringsplattformar innan man anslår medel.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering februari 2024: la FCA, Storbritanniens finansmyndighet, har fördömt Giklo.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Giklo:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA Giklo:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Giklo?

Giklo är en mäklare specialiserad på investeringar i kryptovaluta, och erbjuder investerare möjligheten att delta i den spännande världen av digitala tillgångar.

Är Giklo en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Giklo pålitlig?

Giklo är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Giklo?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (408 röster)

2 kommentarer om «»

 1. paul svar

  Det här företaget betalar aldrig. Bekräftat, de låter dig INTE dra dig tillbaka, du kan inte, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Paul, det är en BLUFFERING, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *