✔️ Information granskad och uppdaterad i maj 2024 av Eduardo López

ÄR GIG-OS PÅLITLIGT? Åsikter

I det här inlägget kommer jag att analysera GIG-OS. Är GIG-OS-mäklaren (även känd som gig-os.com) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att GIG-OS är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetBe Free LTD
🌍 AdressBulgarien
📄 registrering205748672
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ TelefonHar inte
📧 E-postadress Har inte
🌐 Hemsidagigos.com
💬 ChatNej
💳 BetalningsmedelInte nämnt
FöretagstypGuldinvesteringar

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Har inte.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

På hans webbsida, GIG-OS den ger ingen information om dina kontotyper.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan kan du se företagets hemsida:

GIG-OS webbplats
GIG-OS webbplats

1) Webbplatsens ålder: domänen “gig-os.com” registrerades den 4 november 2019. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩

2) Webbplatsen ger ingen kontaktinformation, vi märkte en tydlig brist på transparens. 🚩

3) Företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

4) Utöver all denna data nämner företaget att vara beläget i Bulgarien, men nämner inte någon typ av reglering i detta land, vilket får oss att tro att dess placering kan vara falsk. 🚩


⭐ GIG-OS Åsikt:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att de ligger i Bulgarien, men de kanske försöker vilseleda om var de befinner sig. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Jag tror att företaget har väldigt lite anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "gig-os.com" registrerades den 4 november 2019. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

GIG-OS recension

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag, det har många poänger emot sig, jag rekommenderar det inte. Allt som ses tyder på det GIG-OS är inte tillförlitligt och det är ett väldigt osäkert företag.”


💬 VAD TYCKER MAN OM ETT FÖRETAG SOM GIG-OS?:


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) juni 2022: la CONSOB, Italiens finanstillsynsmyndighet, har fördömt GIG-OS.

2) Juli 2022: det har vi upptäckt GIG-OS är kopplad till Global framgångshantering, en bedräglig mäklare med ett mycket dåligt rykte och många klagomål från tillsynsmyndigheter. Vi föreslår extrem försiktighet.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN GIG-OS:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du kräva dina pengar.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA GIG-OS:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är GIG-OS?

GIG-OS är ett guldinvesteringsbolag.

Är GIG-OS en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är GIG-OS pålitligt?

GIG-OS är ett företag som jag anser är OTROLIGT. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från GIG-OS?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (82 röster)

8 kommentarer om «ÄR GIG-OS PÅLITLIGT? Åsikter»

 1. Nuria Pena svar

  Jag trodde inte att jag skulle kunna få tillbaka det, tack för att du hjälpte mig att få tillbaka mina pengar killar! Välsignelser

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Nuria, Grattis! Vi uppskattar din kommentar, som tur är tvekade du inte och bestämde dig för att få tillbaka dina pengar. Lägg alltid namnet på mäklaren i vår sökmotor och läs recensionen och kommentarerna noggrant, vi är alltid beredda att hjälpa dig.

   Vill man återhämta pengarna du kan göra det från CHAT av vår webbplats eller från den här länken: Få tillbaka dina pengar

   Om du funderar på att göra nya investeringar, kolla först vår RANKNING AV BÄSTA MÄKLAR

   Grattis.

 2. victor mazini svar

  Goddag, jag är från Uruguay och de som kontaktade mig är välkända personer (det är därför jag är lite förvirrad), alla arbetare, småföretagare.Kan det vara så att de också blivit lurade??? eftersom de verkar väldigt nöjda. Jag väntar på din kommentar, tack

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Victor, den här mäklaren ringde GIG-OS är en BLUFFÄR, många investerare har fördömt GIG-OS för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 3. Monica svar

  De har erbjudit mig den här plattformen och de ger en fysisk plats
  Registreringsnummer: 674541
  Juridisk adress: 214-96-Norwood Ave – Moncton, NB E1C 6L9, Kanada
  Contacto: [e-postskyddad]
  Det är falskt?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Monica, många gånger använder de fysiska adresser som är falska eller är virtuella kontor, Global Success Management är en bluff. GIG-OS är inte från Kanada, det är från Bulgarien, vi kommer att recensera det men jag tror inte att det är tillförlitligt, snarare tvärtom. Risk inte det, du kommer att förlora alla dina pengar.

   Hälsningar.

 4. William893 svar

  Hej, jag investerade i detta investeringsföretag och nu svarar ingen på mina meddelanden

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Guillermo893, den här mäklaren ringde GIG-OS är en BLUFFÄR, många investerare har fördömt GIG-OS för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *