✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Eduardo López

 

Opinionshantering och rådgivning

⭐ Åsikter och information om förvaltnings- och rådgivningsmäklaren ⭐

¿Är Gestión y Asesoramiento-mäklaren (även känd som gestionyaseoramiento.es) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos detta företag? ❎ Är ledning och rådgivning tillförlitlig? ❎ I det här avsnittet kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Management and Consulting? Management and Consulting är en fondförvaltning och finansiell rådgivningsbolag.

✔️ Mäklaren nämner ingå i: Management and Personal and Business Consulting, SL

✔️ Var är den baserad? Management and Consulting är baserat i: Spanien.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, Gestión y Asesoramiento-mäklaren nämner ingenting om att vara ett reglerat företag eller dess reglering.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

Förvaltning och råd webbplats
Förvaltning och råd webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Management och Rådgivning erbjuder. När det gäller Management och Consulting har vi inte hittat information som tyder på att det finns olika typer av konton.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som användes för att inte nämnas.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin hemsida: sparräknare, tips för att förbättra din ekonomiska situation, lite information om tjänsterna det erbjuder, inte mycket mer än så här.

 

✳️ Management och konsultfunktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: har inte

🔸 E-post: kontakt från webbplatsen

🔸 webbplats: gestionyasesoramiento.es

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ Ledningsbedömning och rådgivning ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen regleringå andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om Ledning och råd vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Management and Consulting säkert? Hur pålitlig är ledning och rådgivning? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämnts ovan. Här kan du läsa kommentarer om Ledning och rådgivning.

❗ Uppdatering augusti 2021: CNMV, finanstillsynsmyndighet i Spanien, har anmält Management and Consulting på grund av bedräglig verksamhet.

???? Länk till varningen ???? på den officiella webbplatsen för CNMV.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Ledning och råd? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (106 röster)

2 kommentarer om «Management and Consulting – gestionyaseoramiento.es»

 1. Martin svar

  CNMV har rapporterat dem, var försiktig eftersom de inte är något annat än bedragare.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Martin, den här mäklaren heter Ledning och rådgivning är en bluffCNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har fördömt Gestión y Asesoramiento för bedrägliga aktiviteter (Se länk ), är det inte tillrådligt att investera pengar i en Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna genom chatten som vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *