✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Eduardo López

 

Kapitalförvaltarnas åsikt

Åsikter och information om Gesoros Capital

 

¿Är Gesoros Capital (även känd som gesoros.com) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

✔️ Gesoros Capital, är en Förvaltningsbolag Av medel.

✔️ Företaget nämner vara en del av: GESOROS Trading and Capital Investment and Capital Investment Limited.

✔️ Gesoros Capital bygger på: de påstår sig vara belägna i Kanada, men i verkligheten är de inte registrerade där, denna information är falsk.

✔️ Om vi ​​pratar om regleringGesoros Capital nämner absolut ingenting om att vara reglerad, Gesoros Capital är ett oreglerat företag.

Gesoros Capitals webbplats
Gesoros Capitals webbplats

 

Vi kommer att fortsätta ta reda på om Kapitalförvaltare erbjuder allmänheten olika typer av konton eller planer och vilka egenskaper var och en har. I detta fall vi ser att de finns 4 olika typer av konton eller planer:

🔹 Hävstångskonto: Minsta insättning på 524.5 $, 1.888 XNUMX $ retur.

🔹 Silverkonto: Minsta insättning på 12.999.5 $, 62.397 XNUMX $ retur.

🔹 Guldkonto: Minsta insättning på 49.999.5 $, 419.995 XNUMX $ retur.

🔹 Ultimate konto: Minsta insättning på 287.500 $, 2.233.875 XNUMX $ retur.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin webbplats: vi ser bara några förklaringar av de produkter som Gesoros Capital erbjuder, ekonomiska nyheter, egentligen inte mycket mer.

 

Funktioner i Gesoros Capital

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

🔸 Telefonnummer: +1 (863) 693-5103

🔸 E-post:

🔸 webbplats: www.gesoros.com

🔸Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i samma avsnitt - utvärdering.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Värdering av Gesoros Capital

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som ett företag som vi måste vara försiktiga med ⚠️.

Därför att? Det är ett företag som inte är registrerat och inte regleras av någon myndighet, därför vet vi inte var det verkligen finns eller vem som driver det. Vidare, vid sökning efter information och andra utvärderingar om Gesoros Capital hittade vi ett stort antal negativa recensioner..

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Kapitalförvaltare? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «Gesoros Capital – gesoros.com»

 1. José svar

  LÖGNARE OCH TJUVAR, JAG HOPPAS DE GÅR I FÄNGELSE OCH BETALAR FÖR ALL SKADA DE HAR GJORT, JAG HAR INVESTERAT ALLT JAG HAFT OCH DE HAR STULET DET FRÅN MIG, NU HAR JAG INGENTING., JAG VET INTE VAD JAG SKA GÖRA

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej José, den här mäklaren ringde Gesoros Capital är en BLUFFÄR, har många investerare fördömt Gesoros Capital för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en SCAM och returnerar inte pengarna till sina kunder. ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKADe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.
   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på nätet eller i följande länk:
   Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Tiden är viktig, kontakta dem snabbt, tveka inte!

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *