✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR Gemate PÅlitlig? Åsikter

En esta publicación, analizaré a Gemate. ¿Es el broker de opciones, CFDs y criptomonedas Gemate (con sitio web gemateto.com) realmente confiable? ¿Es seguro invertir tu dinero con esta empresa? Jag kommer att utföra en detaljerad undersökning för att utvärdera tillförlitligheten och säkerheten för denna finansiella institution.

Jag ska förklara för dig varför jag tycker att Gemate är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
Företagstyp opciones, CFDs y criptomonedas
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
🌐 Hemsidagemateto.com
🕑 Webbplatsens ålderDitt registreringsdatum var: 1 december 2023 (mycket nyligen)
📧 E-postHar inte
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderInte nämnt

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Gemate erbjuder inte olika typer av konton.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Gemate hemsida
 • Webbplatsen nämner inte vem den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩
 • Antigüedad del sitio web: el dominio “gemateto.com” fue registrado el 1 de diciembre de 2023. Es decir, es un sitio web que no tiene mucha antigüedad. 🚩

⭐ Åsikter från Gemate:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) La empresa ha sido denunciada por reguladores financieros como la CNMV (Comisión Nacional del Mercado de Valores), lo que indica que es una empresa poco segura y que se deben tomar precauciones al considerar cualquier tipo de asociación con ella.

2) Företaget nämner inte sin plats. Här kan jag märka en mycket tydlig brist på transparens med nyckelinformation som jag bör känna till för att kunna utvärdera säkerheten i företaget.

3) La presencia de quejas de clientes en internet sugiere problemas en la prestación de servicios o en la relación con los clientes, lo que contribuye a la mala reputación de la empresa.

4) Creo que la empresa tiene muy poca antigüedad o trayectoria. Como te mencionaba, pude chequear que el dominio “gemateto.com” fue registrado el 1 de diciembre de 2023. Es muy reciente.

5) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Den nämner inte vilket företag den tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD TYCKER MAN OM ETT FÖRETAG SOM Gemate?:

Gemate, un broker que genera preocupación por diversas razones, resalta la importancia de tomar precauciones al considerar cualquier asociación con ella. En primer lugar, la denuncia por parte de reguladores financieros como la CNMV (Comisión Nacional del Mercado de Valores) sugiere que es una empresa poco segura y potencialmente riesgosa para los inversores. Esta señal de alerta debería ser tomada muy en serio por cualquier persona interesada en invertir con esta empresa. ⚠️

Además, la falta de transparencia sobre la ubicación de la empresa plantea interrogantes sobre su fiabilidad y confiabilidad. La ausencia de esta información clave dificulta evaluar la seguridad de la empresa y genera incertidumbre entre los potenciales inversores. Esta falta de transparencia es otra señal de alerta que indica que la empresa podría no ser tan confiable como aparenta. 🕵️‍♂️

Por otro lado, la presencia de quejas de clientes en internet contribuye a la mala reputación de Gemate. Estas quejas sugieren problemas en la prestación de servicios o en la relación con los clientes, lo que puede ser indicativo de prácticas comerciales cuestionables. Sumado a su corta antigüedad, evidenciada por el registro del dominio “gemateto.com” en diciembre de 2023, estos factores plantean serias dudas sobre la experiencia y trayectoria de la empresa en la industria financiera. Además, la falta de menciones sobre su regulación refuerza la percepción de que Gemate podría operar como una empresa no regulada, lo que aumenta los riesgos para los inversores. Estas múltiples señales de alerta subrayan la importancia de investigar a fondo antes de considerar cualquier tipo de inversión con esta empresa. 🔍


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering maj 2024: la CNMV, Comisión Nacional del Mercado de Valores, ha denunciado a Gemate.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Gemate:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du börja återfå dina pengar.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA Gemate:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Gemate?

Gemate es un broker de inversión que ofrece una variedad de opciones para operar en los mercados financieros. Entre los servicios que proporciona se encuentran las opciones, los contratos por diferencia (CFDs) y las criptomonedas.

Är Gemate en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Gemate pålitlig?

Gemate är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Gemate?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (380 röster)

2 kommentarer om «ÄR Gemate PÅlitlig? Åsikter»

 1. Arnau svar

  Hej Esteban, Samma sak hände mig på gemateto.com. De ber mig 18% att ta ut pengar när de första gångerna de inte bad mig om något. Är en gotcha. Jag såg det för sent.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Arnau, det är ett bedrägeri, allt du säger tyder på att så är fallet, i alla fall kommer vi att fördjupa oss i ämnet för att få mer information och vi kommer att fortsätta med en granskning.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *