✔️ Information granskad och uppdaterad i december 2023 av Eduardo López

ÄR Gaze Investment Company PÅlitligt? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera Gaze Investment Company ¿Är mäklaren Gaze Investment Company (även känd som gazeinvestmentcompanyltd.com) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag anser att Gaze Investment Company är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
🌍 Adressnämner att de finns i Storbritannien och Finland, men vi tror att detta är falskt
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ Telefon+1 6149830100
📧 E-mail address[e-postskyddad]
🌐 Hemsidagazeinvestmentcompanyltd.com
💬 ChatJa
FöretagstypCFD: er och kryptovalutor

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

+1 6149830100


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys om vilka typer av planer som Gaze Investment Company erbjuder; De är uppdelade i 6 planer: The Initial, the Premium, Elite, Veteran, Diamond och Platinum. Här är en tabell med lite mer information om minsta insättningar efter typ av plan.

plantypMINIMAL UNDERVISNING
Initial plan$300
Premiumplan$1.500
Elitplan$11.000
Veteranplan$21.000
Diamantplan$50.000
Platina Plan$100.000

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan kan du se företagets hemsida:

Gaze Investment Companys webbplats

När vi analyserar webbplatsen för Gaze Investment Company kan vi märka att de erbjuder utbildningsresurser, information om olika typer av konton, förklaringar om de produkter där kapitalet är investerat, företagets placering och kontaktsätt.

Om det gör mig nervös att de inte nämner något om dess reglering

En annan ogynnsam punkt är platsen: de nämner inte var de finns, var mycket försiktig!


⭐ RECENSION AV Gaze Investment Company:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner inte var det finns

2) Det är ett oreglerat företag

3) Företaget har ingen anciennitet, det är ett företag utan meritlista

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag, det har många poänger emot sig, jag rekommenderar det inte. Allt som ses tyder på det Gaze Investment Company är inte pålitligt och det är ett väldigt osäkert företag.”


💬 ANVÄNDARRECENSIONER:

Jag har stött på olika negativa recensioner, påståenden, klagomål och negativ feedback om Gaze Investment Company. Jag tycker ärligt talat att de är ett väldigt osäkert alternativ. Utöver detta kan du hitta fler kommentarer och åsikter från användare och kunder i företaget i slutet av denna recension.

Är du kund hos Gaze Investment Company? Har du något att berätta om dem? Jag uppmanar dig att lämna din åsikt också!


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

För tillfället har vi ingen uppdatering


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Gaze Investment Company:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du rädda ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERING Gaze Investment Company:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Gaze Investment Company?

Gaze Investment Company är ett CFD- och kryptovalutaföretag.

Är Gaze Investment Company en bluff – är det bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Gaze Investment Company pålitligt?

Gaze Investment Company är ett företag som jag anser är INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Gaze Investment Company?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Hur stänger jag mitt konto hos Gaze Investment Company?

Om du vill stänga ditt konto skriv ett e-postmeddelande och begär det till företagets supportmejl.

Hur vet man om Gaze Investment Company är reglerat?

Det är ett oreglerat företag, var försiktig.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.

Har du några andra tvivel eller frågor?

Lämna mig en kommentar om den här recensionen, om du scrollar ner, i slutet av recensionen hittar du kommentarsektionen. Lämna en kommentar till mig med din fråga så svarar vi dig så snart som möjligt.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (279 röster)

9 kommentarer på “ÄR Gaze Investment Company PÅlitligt? Åsikter"

 1. Jaime svar

  God kväll, precis som fröken Tiffani, hon sa åt mig att börja med 300 dollar och nu att aktivera och ta ut mer av sina inkomster på 6 månader, mer än 1500 dollar, hon sa åt mig att sätta in 400 dollar och jag satte in men ingenting, ingenting, ja , och det kom ut på hennes sida att uttaget accepterades men uttaget kommer inte in i min cex.io-plånbok och nu säger den till mig att jag sätter in 400 dollar mer så att det automatiskt visas i din cex.io-plånbok. vet inte vad jag ska göra hur jag kan rapportera eller vem, jag kommer från peru

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Jaime, de använder falska namn och försöker bara stjäla så mycket som möjligt från dig. Denna mäklare heter Gaze Investment Company är en bluff, har många investerare stämt Gaze Investment Company för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i FORM av följande länk: Få tillbaka dina pengar, det är fortfarande möjligt

   Hälsningar.

 2. Daniel svar

  Är de en bluff? Bekräfta, de har ett kryptostaplingsprogram, och de har erbjudit mig det många gånger! Med mycket bra resultat.

 3. Lisy svar

  Nåväl, till min beklagande har vi insett att det är en bluff, de lät oss ta ut vinstbeloppet för de första veckorna, och sedan säger de att vi måste öka investeringen så att portföljen låter mig dra... ingenting diskuterades i början. Kort sagt, jag kan inte ta ut de investerade pengarna eller de förmodade vinsterna... om någon läser detta, ta det som en varning. SE UPP!!!... MÄKLAREN ÄR EN BLUFFÄR.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Lisy, de använder falska namn och försöker bara stjäla så mycket som möjligt från dig. Denna mäklare heter Gaze Investment Company är en bluff, har många investerare stämt Gaze Investment Company för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i FORM av följande länk: Få tillbaka dina pengar, det är fortfarande möjligt

   Hälsningar.

 4. Ana svar

  Hej, jag började investera i det här företaget eftersom jag trodde på konsulten Margaret L. Eaton tel +1 210 504-1720, jag började med $300 och under de första 3 veckorna tog jag ut 10% av det investerade beloppet. Eftersom jag trodde att det var en korrekt investering investerade jag lite mer och jag kom till premiumplånboken med $1500, när den första veckan att ta ut kom sa de att jag skulle behöva öka min uttagsgräns och för det måste jag betala ytterligare $1000 och att jag skulle ta ut dessa 1000 samma dag tillsammans med vinsten på 15% av det totala investerade. Jag blev misstänksam och jag pratade med konsulten som inte meddelat mig om detta och att om de hade vetat så hade jag inte bytt portfölj eftersom jag inte har pengar längre. Margaret sa att hon försökte hjälpa mig och pratade med företaget, de skickade mig ett e-postmeddelande och sa att eftersom min rådgivare insisterade på att de skulle minska beloppet från $1000 till $500, trodde jag på det och lånade de $500, gjorde överföringen, skickade ett e-postmeddelande med kvittot som väntade på att pengarna skulle släppas, sedan fick jag ett supportmail som sa att det inte finns något sätt att släppa det genom att bara betala halva summan, det vill säga de lurade mig och sa att med hälften skulle jag ta ut mina pengar. Jag har vidarebefordrat flera mejl och de svarar inte längre. Snälla hjälp mig!

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Ana, de använder falska namn och försöker bara stjäla så mycket som möjligt från dig. Den här mäklaren ringde Gaze Investment Company är en bluff, har många investerare stämt Gaze Investment Company för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i FORM av följande länk: Få tillbaka dina pengar, det är fortfarande möjligt

   Hälsningar.

 5. Alexander svar

  Hej jag skulle vilja veta om någon annan har problem med att dra tillbaka. jag är rädd

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Alejandro, den här mäklaren ringde Gaze Investment Company är en bluff, har många investerare stämt Gaze Investment Company för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i FORM av följande länk: Få tillbaka dina pengar, det är fortfarande möjligt

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *