✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Eduardo López

ÄR Fxdtrading PÅlitlig? Åsikter

Idag ska vi utvärdera Fxdtrading. Är Fxdtradings kryptovalutamäklare, som verkar genom fxdtrading.com, ett företag du kan lita på? Är det säkert att investera dina pengar hos dem? Jag kommer att göra en grundlig analys av detta företag.

Jag ska berätta varför Fxdtrading enligt min mening är ett företag OSÄKER OCH OPÅlitlig. VAR FÖRSIKTIG MED SÅNA FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Jag skulle vilja betona två saker: (1) den första är förordningen och (2) den andra är platsen för företaget. Båda är grundläggande data för att utvärdera ett företags allvar och tillförlitlighet.

Är företaget oreglerat eller reglerat av ett land med liten trovärdighet? Är företaget beläget på en icke-seriös plats eller nämner det inte sin plats? Det här är frågor som varje investerare bör ställa sig själv för att utvärdera företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
Företagstypkryptovaluta mäklare
🏛 företagetInte nämnt
🕑 Webbplatsens ålderDitt registreringsdatum var: 5 februari 2023 (mycket nyligen)
📄 AnmälanInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
🌍 AdressMiddlesex, Storbritannien
🌐 Hemsidafxdtrading.com
📧 E-postadress [e-postskyddad]
☎️ TelefonHar inte
💬 ChatJa
💳 BetalningsmetoderInte nämnt

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget uppger inget kontakttelefonnummer. Frånvaron av kontaktmedel gör mig orolig. Det är inget vanligt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en kort analys av vilka typer av planer/konton som finns hos Fxdtrading; De är indelade i 4 kategorier. Nedan finns en tabell med information om minsta insättningar för varje typ av konto.

TYP AV planer/kontonMINIMAL UNDERVISNING
Starterplan $100
Premium Plan$500
Avancerad Plan$5000
Guldplan$10,000

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Fxdtrading webbplats
 • Webbplatsens ålder: domänen "fxdtrading.com" registrerades den 15 februari 2023. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare nämner företaget inget om att vara under reglering, vilket antyder för mig att det kan vara ett oreglerat företag. 🚩
 • Webbplatsen ger ingen information om fastigheten, vilket tyder på bristande transparens i kritiska data. 🚩

⭐ SYNPUNKT PÅ Fxdtrading:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget påstår sig vara lokaliserat i Storbritannien, men jag har mina tvivel om sanningshalten i detta påstående. Jag rekommenderar att du vidtar extrema försiktighetsåtgärder.

2) Bolaget nämner inget om att vara reglerad eller dess reglering. Detta leder till att jag drar slutsatsen att detta är ett OREGULERAT bolag.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "fxdtrading.com" registrerades den 15 februari 2023. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget nämner att generera en så hög andel av lönsamheten att det är svårt att tro, vilket får mig att tro att det kan vara falskt.

6) Finansiella tillsynsmyndigheter har rapporterat företaget, inklusive följande: FCA, UK Financial Authority. Detta indikerar att företaget anses osäkert; det rekommenderas att vara försiktig.

”För att uttrycka det rent ut sagt skulle jag inte känna mig bekväm med att investera i ett sådant företag: det är inte reglerat. Den nämner inte vilket företag den tillhör. Ur mitt perspektiv kan jag inte rekommendera ett sådant företag.”


💬 VILKA INtryck KÄNNER DU AV ETT FÖRETAG SOM Fxdtrading?:

gfxthandel är en relativt ny mäklare på finansmarknaden, med sin dominans "fxdtrading.com” registrerad den 15 februari 2023. Bristen på transparens är dock uppenbar, eftersom webbplatsen inte ger detaljer om fastigheten eller nämner några regler under vilka den verkar. Denna brist på tydlighet är en betydande röd flagga, särskilt i en miljö där säkerhet och reglering är avgörande för att skydda investerarnas intressen.

Även om Fxdtrading påstår sig vara belägen i Förenade kungariket, finns det stor osäkerhet om äktheten av detta påstående. Denna brist på verifiering väcker allvarliga frågor om företagets trovärdighet och understryker vikten av att iaktta extrem försiktighet innan man blir involverad i dem. Förutom Fxdtrading online rykte är mycket negativt, med många kundklagomål som belyser problem i dess verksamhet och tjänster.

Investerare bör överväga dessa kritiska faktorer när de utvärderar lönsamheten för Fxdtrading som ett investeringsalternativ. Bristen på reglering, i kombination med ett ogynnsamt rykte och varningar från finansiella tillsynsmyndigheter som den brittiska finansmyndigheten (FCA), indikerar att handel med denna mäklare kan innebära betydande risker. Det rekommenderas starkt att leta efter mer transparenta och reglerade alternativ för att skydda tillgångar och intressen.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering juni 2024: la FCA, Storbritanniens finansmyndighet, har rapporterat Fxdtrading.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Fxdtrading:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du börja återhämta pengar.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERING OM Fxdtrading:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är karaktären av Fxdtrading?

Fxdtrading är en mäklare som erbjuder avancerade investeringstjänster inklusive automatiserad kryptovalutahandel, digital gruvdrift och portföljförvaltning.

Är Fxdtrading ett bedrägligt företag?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Fxdtrading säker?

Fxdtrading är ett företag som jag anser är OPÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Vilka steg ska jag vidta för att få tillbaka pengar från Fxdtrading?

I situationer av bluff eller förlust av pengar är det lämpligt att tillgripa en specialiserad tjänst i kapitalåtervinning.

Vilken plattform är säker att investera i?

Om du är intresserad av att hitta ett säkert och pålitligt företag rekommenderar jag att du granskar ranking av de bästa mäklarna och kolla även månadens 3 bästa mäklare.Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (335 röster)

2 kommentarer om «ÄR Fxdtrading PÅlitlig? Åsikter»

 1. Ava svar

  De bjuder in mig att investera med dem, jag är rädd, jag vill inte förlora mina besparingar eller bli lurad. har du information? Tack så mycket!.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Ava, Fxdtrading är en BLUFFÄR, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *