✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Eduardo López

FX88 yttrande

Åsikter och information om FX88-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga FX88-mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi mäklaren och dess rykte som sådan på internet.
Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge mäklaren ett betyg enligt deras erfarenhet av det.

FX88-mäklaren är en binära optioner, valuta- och CFD-mäklare.

Mäklaren nämner vara en del av GALACTUS LTD.

FX88 är baserat på: Cypern.

Om vi ​​pratar om reglering, FX88 är en mäklare regleras av CySEC (Cypern finanstillsynsmyndighet).

FX88 webbplats
FX88 hemsida

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som FX88 erbjuder. När det gäller FX88 märker vi att den erbjuder 2 olika kontotyper: Premiumkontot och ECN-kontot.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på 101 USD, hävstång upp till 1:500, flytande spreadar, minsta partistorlek på 0,01, inga provisioner, stopp på 50%.

Det följs av ECN-konto: minsta initiala insättning på 251 USD, hävstång upp till 1:300, snäva och flytande spreadar, minsta lotstorlek på 0,01, stopp på 50 %, provision på 7 USD per lot.
 

kräva pengar med minåterbetalning

 
Plattformarna som används för att handla är: MT4-plattformen.

Nu, ja, vi kommer att fortsätta att analysera de olika resurserna och hjälpmedel som mäklaren tillhandahåller till handlare på sin webbplats: förklaring av de olika instrument som är möjliga att handla med FX88 (valuta och CFD), en guide med grundläggande valutakoncept ( även på engelska), ekonomisk kalender och inte mycket mer än så här.  

 

Funktioner hos FX88-mäklaren

 

Tabell Plugins

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +357 25023910

e-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad]

webbplats: fx88.com

Klargörande: FX88-mäklaren arbetar i olika länder, så informationen som tillhandahålls kanske inte gäller ditt land, denna recension är riktad till Latinamerika och/eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 


 

FX88 Betyg

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är fortfarande inte så tydlig, men vi föreslår försiktighet. Varför? Även om vi inte har hittat negativa kommentarer om mäklaren (eller positiva, vilket får oss att tro att det är "nytt"), är det en icke-reglerad mäklare.  

Känner du den här mäklaren? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med honom? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av FX88? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Handlare och användare gör poäng

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «FX88»

 1. Noa svar

  Denna mäklare kommer inte att få tillbaka dina pengar. Tyvärr är alla pengar du skickar förlorade, jag blev bestulen så här, gå inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Noa, FX88 är en BLUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att inte returnera pengarna ska du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *