✔️ Information granskad och uppdaterad i maj 2024 av Eduardo López

ÄR Francisca Trader (binära optioner) PÅlitlig? Åsikter

I denna publikation kommer jag att analysera Francisca Trader.Är telegramkanalen/youtube-kanalen Francisca Trader (även känd som @Francisca_binarias) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag anser att Francisca Trader är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ DATA OM telegramkanalen/youtube-kanalen:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
🌍 AdressInte nämnt
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ TelefonHar inte
📧 E-postadress Har inte
🌐 HemsidaDen har ingen webbplats, den har bara Telegram- och YouTube-kanaler:
@Francisca_binarias, youtube.com/@franciscatrader
💬 ChatNej
FöretagstypBinära, OTC- och Forex-alternativ

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Har inte


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Francisca Trader erbjuder inte olika typer av konton.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan kan du se Francisca Traders YouTube-kanal:

Francisca Traders hemsida

När vi analyserar Francisca Trader-kanalen kan vi märka att de erbjuder utbildningsresurser och förklaringar om de produkter där kapitalet är investerat.

Det gör mig lite nervös att de inte nämner något om dess reglering.

En annan ogynnsam punkt är platsen: de nämner inte var de finns, var mycket försiktig!


⭐ YTTRANDE FRÅN Francisca Trader:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner inte var det finns.

2) Det är ett oreglerat företag.

3) Företaget har ingen anciennitet, det är ett företag utan meritlista.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag, det har många poänger emot sig, jag rekommenderar det inte. Allt som ses tyder på det Francisca Trader är inte pålitlig och det är ett väldigt osäkert företag.”


💬 ANVÄNDARRECENSIONER:

Jag har hittat olika negativa recensioner, klagomål, klagomål och negativ feedback om Francisca Trader. Jag tycker ärligt talat att de är ett väldigt osäkert alternativ. Utöver detta kan du hitta fler kommentarer och åsikter från användare och kunder till företaget i slutet av denna recension.

Är du kund hos Francisca Trader? Har du något att berätta om dem? Jag uppmanar dig att lämna din åsikt också!


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering juni-2023: Vi har fått ett stort antal negativa meddelanden om Francisca Trader

2) Uppdatering juni 2023: Francisca Trader arbetar tillsammans med mäklaren (med mycket dåligt rykte och INTE REGLERAD) citat


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Francisca Trader:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du kräva dina pengar.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Du vill göra anspråk på dina pengar

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA Francisca Trader:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Francisca Trader?

Francisca Trader är ett investeringsbolag inom binära optioner, OTC och Forex.

Är Francisca Trader en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Francisca Trader pålitlig?

Francisca Trader är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Francisca Trader?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Hur stänger jag mitt konto hos Francisca Trader?

Om du vill stänga ditt konto skriv ett e-postmeddelande och begär det till företagets supportmejl.

Hur vet man om Francisca Trader är reglerad?

Det är ett oreglerat företag, var försiktig.

Vilken telegramkanal/youtube-kanal är pålitlig att investera i?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa telegramkanal/youtube-kanal och du kan också kolla månadens 3 bästa telegramkanaler/youtube-kanaler.

Har du några andra tvivel eller frågor?

Lämna mig en kommentar om den här recensionen, om du scrollar ner, i slutet av recensionen hittar du kommentarsektionen. Lämna en kommentar till mig med din fråga så svarar vi dig så snart som möjligt.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (211 röster)

4 kommentarer om «ÄR Francisca Trader (binära optioner) PÅlitlig? Åsikter»

 1. anonym svar

  Hej, jag vet väldigt lite om handelns värld, jag vågade mig en gång på kurser för att ha lite kunskap och det är allt, det är inget som lockar mig mycket men jag kan något om ämnet, i alla fall ska jag ge en liten granska varför jag kommenterar här för det kanske kan hjälpa i framtiden.

  Du ursäktar mig också för att jag inte sammanfattar informationen för jag vill inte att den ska misstolkas, jag är en person som fruktar Gud och följer lagen, det är därför jag vittnar; Personen i fråga är venezuelan, född i staten/provinsen Barinas, där jag kommer ifrån, faktum är att hon för många år sedan var en inte så nära vän men hon tillhörde min umgängeskrets på den tiden, jag blev förvånad att se henne med viss handelskunskap, för enligt min förnuftiga åsikt var hon aldrig en som studerade mycket, och det har ingenting med det att göra, men för mig var hon alltid en mycket ödmjuk och reserverad kvinna, i själva verket ägnade hon sig åt modellering och animation på lokala tv-kanaler och radiostationer (BarinasTV, Telellano) (du kan märka det i hans diktion, sätt och gester när du talar), ja, jag skulle vilja ha fel men jag tror definitivt att vi pratar om en person som agerar utanför lagen och som kanske vill dra nytta av Människor som inte är försiktiga, jag kan anta eller intuita detta utifrån min personliga kunskap om dem, men jag säger det inte; Om vi ​​antar ett positivt fall av bedrägeri, skulle vi ställas inför fel och av denna anledning finner jag det nödvändigt att lämna mitt uttalande om ovannämnda person; Hon heter Génesis Wilmary Durant Urquiola, runt 26 år gammal, efter att ha avslutat sitt universitet ca. 2016 åkte hon till Ryssland, tack vare en stipendieprocess från den venezuelanska regeringen/regimen som heter Fundayacucho. Hans familj eller en del av den bor i Barinas, Venezuela. Vad jag kunde se i videorna står det att hon är etablerad i Colombia, jag är inte säker på det eftersom jag tappade kontakten med den här personen för ett tag sedan, men allt annat är det och att det fungerar som ett verktyg om de skulle behöva Det. Jag kommer att bifoga en länk till din IG ifall den är användbar, jag hoppas att detta är mer konstruktivt än destruktivt.

  https://www.instagram.com/genesisdurant/

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Anonym, FANTASTISK INFORMATION!!! Francisca Trader (binära optioner) är en SCAM, vi har fått många klagomål från investerare, för att inte returnera pengarna ska du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som inte är verkliga, de vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men det är FALSK om du kommenterar våra artiklar säger de att vi är konkurrensen och det är också en lögn!, (vi gör recensioner av mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 2. esme svar

  Det här företaget är ett bedrägeri. DE LÅT DIG ALDRIG DRA UT, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Esme, Francisca Trader (binära optioner) är en SCAM, vi har fått många klagomål från investerare, för att inte returnera pengarna ska du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som inte är verkliga, de vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men det är FALSK om du kommenterar våra artiklar säger de att vi är konkurrensen och det är också en lögn!, (vi gör recensioner av mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *