✔️ Information granskad och uppdaterad i december 2023 av Eduardo López

FP CONSULTING yttrande

⭐ Åsikter och information om FP CONSULTING-mäklaren ⭐

¿Är FP CONSULTING-mäklaren (även känd som fpconsulting.com.pl) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos detta företag? ❎ Är FP CONSULTING pålitlig? ❎ I det här avsnittet kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är FP CONSULTING? FP CONSULTING är en mäklare av: Fondförvaltning och finansiell rådgivning.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: FP CONSULTING & SERVICES SPÓŁKA Z OO.

✔️ Var är den baserad? FP CONSULTING är baserat i: den nämner att vara baserad i Polen men vi tror att det är falskt eftersom det inte har någon registrering där.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om regleringFP CONSULTING-mäklaren nämner inte att han är reglerad.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

FP CONSULTING webbplats
FP CONSULTING webbplats

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som FP CONSULTING erbjuder. När det gäller FP CONSULTING märker vi att det inte har olika typer av konton eller planer.

 

kräva pengar med minåterbetalning

Har du problem med din mäklare eller investeringsbolag? Har du svårigheter?

lämna oss en kommentar här, förklara vad som händer med dig, din upplevelse. Vi vill hjälpa dig.

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin webbplats: en förklaring av de tjänster det erbjuder, marknadsnyheter och analyser, FAQ-sektionen, inte mycket annat.

✳️ Funktioner hos FP CONSULTING ✳️

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

☑️ Mer information om företaget ☑️

🔸 Telefonnummer: +48 693 630 248

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: fpconsulting.com.pl

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

⭐ FP CONSULTING-betyg ⭐

OBS: oreglerad mäklare, bluff. Möjlig bluff.

Försiktighetsmäklarens kunder kan inte dra sig ur. Bedrägeri, bluff och påståenden

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus vi vet inte dess verkliga platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om VETARISK KONSULTAT vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är FP CONSULTING säkert? Hur pålitlig är FP CONSULTING? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämnts ovan. Här kan du läsa kommentarer om FP CONSULTING. 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

Är du en del av VETARISK KONSULTAT?

Är du representant eller anställd i företaget? Vill du kontakta oss? Har du information av intresse? Vi är intresserade! Skriv till oss på Denna formulär.

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 4.9/5 - (232 röster)

2 kommentarer på “FP CONSULTING – fpconsulting.com.pl"

 1. mercedes6t2 svar

  De är pirater, jag kan inte dra tillbaka min investering. Vad jag gör?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Mercedes, den här mäklaren ringde FP CONSULTING är en bluff, många investerare har fördömt FP CONSULTING för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *