✔️ Information granskad och uppdaterad i maj 2024 av Eduardo López

ÄR ForzaTrade PÅlitlig? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera ForzaTrade. Är ForzaTrade-mäklaren (även känd som web.forzatrade.org) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag anser att ForzaTrade är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetinte nämnt
🌍 Adressinte nämnt
📄 registreringinte nämnt
🛡️ Regelsmärtainte nämnt
☎️ Telefoninte nämnt
📧 E-postadress inte nämnt
🌐 Hemsidaweb.forzatrade.org, forzatrade.net,
web.forzatrade.world
💬 ChatJa
FöretagstypInvesteringsplattform

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Har inte.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

ForzaTrade erbjuder inte olika typer av konton eller planer.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan kan du se företagets hemsida:

ForzaTrades webbplats
ForzaTrades webbplats

När vi analyserar ForzaTrade-webbplatsen kan vi märka att de inte erbjuder grundläggande information om företaget till de som inte är registrerade, en vanlig praxis bland bluffmäklare.

1) Det gör mig nervös att de inte nämner något om sin reglering.

2) En annan ogynnsam punkt är platsen: de nämner inte var de finns, var mycket försiktig!


⭐ ForzaTrade REVISION:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner inte var det finns.

2) Det är ett oreglerat företag.

3) Företaget har ingen anciennitet, det är ett företag utan meritlista

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål

ForzaTrade recension

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag, det har många poänger emot sig, jag rekommenderar det inte. Allt som ses tyder på det ForzaTrade är inte tillförlitligt och det är ett väldigt osäkert företag.”


💬 ANVÄNDARRECENSIONER:

Jag har stött på olika negativa recensioner, påståenden, klagomål och negativ feedback om ForzaTrade. Jag tycker ärligt talat att de är ett väldigt osäkert alternativ. Utöver detta kan du hitta fler kommentarer och åsikter från användare och kunder i företaget i slutet av denna recension.

Är du en ForzaTrade-kund? Har du något att berätta om dem? Jag uppmanar dig att lämna din åsikt också!


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Oktober 2022: det har vi upptäckt ForzaTrade Det är kopplat till mäklarna Förstår kannabyte, bedrägliga mäklare med ett mycket dåligt rykte och många klagomål från tillsynsmyndigheter. Vi föreslår extrem försiktighet.

2) april 2023: la CMNV, Spaniens finanstillsynsmyndighet, har fördömt ForzaTrade.

3) maj 2023: vi kunde upptäcka det ForzaTrade är kopplad till mäklaren TELEMUS.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN ForzaTrade:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du få dina pengar tillbaka.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA ForzaTrade:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är ForzaTrade?

ForzaTrade är en investeringsplattform.

Är ForzaTrade en bluff – är det bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är ForzaTrade pålitlig?

ForzaTrade är ett företag som jag anser är INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från ForzaTrade?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Hur stänger jag mitt konto med ForzaTrade?

Om du vill stänga ditt konto skriv ett e-postmeddelande och begär det till företagets supportmejl.

Hur vet man om ForzaTrade är reglerad?

Det är ett oreglerat företag, var försiktig.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.

Har du några andra tvivel eller frågor?

Lämna mig en kommentar om den här recensionen, om du scrollar ner, i slutet av recensionen hittar du kommentarsektionen. Lämna en kommentar till mig med din fråga så svarar vi dig så snart som möjligt.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 4.8/5 - (288 röster)

17 kommentarer om «ÄR ForzaTrade PÅlitlig? Åsikter»

  1. Carlos svar

    Forza trade är en mäklare som är dedikerad till att lura spansktalande länder och Ryssland... denna mäklare verkar från Ukraina från staden Vinnytsia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *