✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

 

Folionet yttrande

Yttranden och information om Folionet-mäklaren ⭐

 

¿Är Folionet-mäklaren (aka folionet.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? ❎ Är Folionet pålitlig? ❎ I detta avsnitt kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Folionet? Folionet är en mäklare av: CFD: er.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: Santos Capital Group LLC.

✔️ Var är det baserat? Folionet är baserat i: USA (förmodligen falskt).

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, som de nämner att de regleras av SEC, USA: s tillsynsmyndighet, även om de inte anger regleringsnumret eller kunde vi verifiera förordningen. Vi tror att det är en oreglerad mäklare.

Folionets webbplats
Folionets webbplats

 

Om vi ​​nu analyserar de kontotyper som Folionet erbjuder, noterar vi att de inte ger information om att ha olika kontotyper.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: vi ser några förklaringar av de produkter som Folionet erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, egentligen inte mycket mer.

 

✳️ Folionet-funktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: (786) 294-0585, (305) 303-4279 och (561) 544-7614, (214) 765-1167

🔸 E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

🔸 webbplats: folionet.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ Värdering av Folionet ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️.

☑️ Varför? Är en mäklare med reglering och misstänkt plats, å andra sidan, när man letar efter information och andra utvärderingar om folionet vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Folionet säkert? Hur pålitlig är Folionet? Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av folionet? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 1/5 - (2 röster)

4 kommentarer om «Folionet - folionet.com»

 1. emilia herrera svar

  JAG TRODDE INTE JAG KOMMER ATT KUNNA ÅTERHÄLLA KAPITALEN, MEN JAG GJORDE DET, TACK VÄNNER VÄNNER. JAG TACKAR DIG

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Emilia Herrera, Grattis! Vi uppskattar din kommentar, som tur är tvekade du inte och bestämde dig för att få tillbaka dina pengar. Lägg alltid namnet på mäklaren i vår sökmotor och läs recensionen och kommentarerna noggrant, vi är alltid beredda att hjälpa dig.

   Vill man återhämta pengarna du kan göra det från CHAT av vår webbplats eller från den här länken: Få tillbaka dina pengar

   Om du funderar på att göra nya investeringar, kolla först vår RANKNING AV BÄSTA MÄKLAR

   Grattis.

 2. mariel svar

  Hej, jag investerade i detta investeringsföretag och nu svarar ingen på mina meddelanden

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Mariel, den här mäklaren ringde Folionet är en SCAMhar många investerare fördömt Folionet för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk:Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida Hälsningar.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *