✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR FNX-nätverket PÅlitligt? Åsikter

I det här inlägget kommer jag att analysera FNX Network. Är mäklare för aktier, index, ädelmetaller, råvaror, kryptovalutor och valuta FNX Network (med webbplats fnx-network.com) verkligen pålitligt? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag ska förklara för dig varför jag tycker att FNX Network är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
Företagstypmäklare för aktier, index, ädla metaller, råvaror, kryptovalutor och valuta
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
🌐 Hemsidafnx-network.com
🕑 Webbplatsens ålderDitt registreringsdatum var: 12 februari 2024 (mycket nyligen)
📧 E-post[e-postskyddad]
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderInte nämnt

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Nämn telefonnummer /// Företaget nämner inga kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av de typer av planer/konton som FNX Network erbjuder; De är uppdelade i 4 planer/konton. Här är en tabell med lite mer information om minimiinsättningar efter typ av plan/konto.

TYP AV planer/kontonMINIMAL UNDERVISNING
Bronze12 EUR
Silver25 EUR
Gold75 EUR
VIP Platinum150 EUR


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

FNX Network webbplats
 • Webbplatsens ålder: domänen "fnx-network.com" registrerades på 12 februari 2024. Det vill säga att det är en hemsida som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner inte vem den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩
 • Som jag nämnde ovan indikerar inte företaget att det är reglerat, vilket tyder på att det kan vara en oreglerad enhet. 🚩

⭐ FNX Network Åsikter:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget utelämnar sin plats, vilket representerar en betydande brist på transparens i viktig data som bör vara tillgänglig för att utvärdera dess säkerhet.

2) Det nämns inget om företagets reglering eller detaljer relaterade till dess regleringsstatus. Detta tyder på att företaget skulle kunna verka utan att vara föremål för regler, vilket ger upphov till oro för dess tillförlitlighet och säkerhet.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "fnx-network.com" var registrerad på 12 februari 2024. Det är väldigt nyligen.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget har rapporterats av följande finansregulator(er): BaFin, Federal Superintendentency of Financial Supervision. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Den nämner inte vilket företag den tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM FNX Network?:

FNX nätverk framstår som ett företag omgivet av osäkerhet och avgörande varningar som investerare noga bör överväga. För det första belyser det avsiktliga utelämnandet av dess plats en alarmerande brist på transparens i grundläggande aspekter som bör vara lättillgängliga för att utvärdera deras säkerhet och tillförlitlighet.

Avsaknaden av något omnämnande av dess reglering eller tillsynsstatus understryker ytterligare farhågorna. Denna brist på transparens tyder på att företaget skulle kunna verka utan att vara föremål för regler, vilket väcker allvarliga frågor om dess tillförlitlighet och säkerhet i finansverksamheten.

Företagets relativa nyhet på marknaden, vilket framgår av domänregistreringen "fnx-network.com" i februari 2024, och förekomsten av många kundklagomål på internet, tillsammans med klagomål till viktiga finansiella tillsynsmyndigheter som t.ex. BaFin och Federal Superintendentency of Financial Supervision, bekräfta uppfattningen att FNX nätverk Det representerar ett osäkert och riskabelt alternativ för investerare. Med tanke på dessa varningssignaler är det viktigt att vara extremt försiktig innan du överväger någon typ av transaktion med detta företag.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering juni 2024: la BaFin, Federal Superintendentency of Financial Supervision, har fördömt FNX Network.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN FNX Network:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA FNX Network:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är FNX Network?

FNX Network är en investeringsmäklare inom aktier, index, ädelmetaller, råvaror, kryptovalutor och valuta.

Är FNX Network en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är FNX Network pålitligt?

FNX Network är ett företag som jag anser är OTROLIGT. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från FNX Network?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (347 röster)

2 kommentarer om «ÄR FNX-nätverket PÅlitligt? Åsikter»

 1. Oliver svar

  Den här mäklaren ser ut som en bluff. De lurade min fru, gå inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Oliver, FNX Network är en lurendrejeri, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *