✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Eduardo López

FMTRADEX yttrande

Åsikter och information om FMTRADEX-mäklaren

 

¿Det är den riktigt tillförlitliga FMTRADEX-mäklaren (även känd som FMTRADEX.COM)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

FMTRADEX-mäklaren är en mäklare av: Cryptocurrency.

Mäklaren nämner vara en del av: nämner inte det.

FMTRADEX baseras på: de nämner att de är baserade i Storbritannien, även om det inte nämns att de regleras av den brittiska tillsynsmyndigheten, vilket får oss att tro att det inte är baserat i Storbritannien.

Om vi ​​pratar om reglering, FMTRADEX är: det nämner ingenting om att äga regler, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

FMTRADEX webbplats
FMTRADEX webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som FMTRADEX erbjuder. När det gäller FMTRADEX noterar vi att de erbjuder tre olika typer av konton: Basic Account, Premium Account och Standard Account.

Grundläggande konto- Minsta initiala insättning på $ 300.

Premiumkonto- Minsta initiala insättning på $ 500.

Standardkonto- Minsta initiala insättning på $ 1.000.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att arbeta är: vi tror att FMTRADEX egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: grundläggande förklaring av de finansiella produkter som FMTRADEX erbjuder, avsnitt med vanliga frågor, inte mer än detta.

 

FMTRADEX-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: omnämnda

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: www.fmtradex.com

Klargörande: Investeringsföretaget FMTRADEX arbetar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 


 

FMTRADEX värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var den är baserad, den spanska finansiella tillsynsmyndigheten CNMV har redan varnat för FMTRADEX.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av FMTRADEX? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «FMTRADEX – FMTRADEX.COM»

 1. Hugo svar

  Detta företag kommer inte att återbetala dina pengar. Bekräftat, de låter dig INTE dra dig tillbaka, du kan inte, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Hugo, FMTRADEX är en BLUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att inte returnera pengarna ska du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *