✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

 

Första Criptominer-yttrandet

Åsikter och information om First Criptominer-mäklaren

 

¿Det är mäklaren First Criptominer (aka firstcryptominer.com) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Den första Criptominer-mäklaren är en mäklare av: Cryptocurrency.

Mäklaren nämner vara en del av: nämns inte.

Första Criptominer bygger på: de hävdar att de är baserade i Storbritannien, men vi tycker att detta är falskt eftersom det inte regleras där.

Om vi ​​pratar om regleringFirst Criptominer-mäklaren nämner inte absolut något om att vara reglerad, First Criptominer är en oreglerad mäklare.

Första Criptominer-webbplatsen
Första Criptominer-webbplatsen

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som First Criptominer erbjuder. När det gäller First Criptominer noterar vi att den har tre olika planer eller kontotyper: Silverplan, guldplan och diamantplan.

Silverplan: minsta initiala insättning på $50, omedelbara uttag, 10% vinst.

Guldplan: minsta initiala insättning på $500, omedelbara uttag, 40% vinst.

Diamantplan: minsta initiala insättning på $5.000, omedelbara uttag, 200% vinst.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

De plattformar som används för att fungera är: denna information visas inte på webbplatsen, vi tror att de använder sin egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som First Criptominer erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, kalender ekonomiska, ekonomiska evenemangsnyheter, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Funktioner i First Criptominer

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: firstcryptominer.com

Klargörande: Investeringsföretaget First Criptominer arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Första Criptominer-värderingen

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare och de avslöjar inte vilket företag det tillhör eller var dess huvudkontor ligger. När vi letar efter information och andra utvärderingar om First Criptominer hittade vi inte fler recensioner, det verkar vara en ny och okänd mäklare.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Första Criptominer? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «First Cryptominer – firstcryptominer.com»

 1. Asher svar

  Detta företag kommer inte att återbetala dina pengar. Bekräftat, de låter dig INTE dra dig tillbaka, du kan inte, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Asher, First Cryptominer är en SCAM, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnade tillbaka pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *