✔️ Information granskad och uppdaterad i maj 2024 av Eduardo López

ÄR First Chartered UK PÅlitligt? Åsikter

I det här inlägget ska jag titta på First Chartered UK. Är First Chartered UK retail bank (med webbplats firstchartereduk.com) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag ska förklara för dig varför jag tycker att First Chartered UK är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
🌍 AdressNämn att den ligger i Storbritannien
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ Telefon+447723759422
📧 E-postadress [e-postskyddad] - [e-postskyddad]
🌐 Hemsidafirstchartereduk.com
💬 ChatJa
💳 BetalningsmetoderKreditkort, Stripe, American Express, Paypal Visa och MasterCard
Företagstyp banktjänster för privat personer

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

+447723759422


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av vilka typer av konton som First Chartered UK erbjuder; De är uppdelade på 2 konton. Här är en tabell med lite mer information om minsta insättningar per kontotyp.

TYP AV KONTOMINIMAL UNDERVISNING
Nuvarande konton$900 
Sparkonton-

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

First Chartered UK-webbplats
 • Webbplatsens ålder: domänen "firstchartereduk.com" registrerades den 21 oktober 2022. 🚩
 • Webbplatsen nämner inte vem den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐ First Chartered UK OPINION:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att de ligger i Storbritannien, men jag tror att de försöker vilseleda om sin plats. Jag rekommenderar extrem försiktighet

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "firstchartereduk.com" registrerades den 21 oktober 2022.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget har rapporterats av följande finansiella tillsynsmyndigheter: FCA, UK Financial Authority. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Den nämner inte vilket företag den tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM First Chartered UK?:

First Chartered UK:s opacitet och bristande transparens väcker allvarliga frågor om dess tillförlitlighet som en detaljhandelsbank. Frånvaron av avgörande information, såsom dess reglering, registrering och ägande, gör det svårt för kunder att korrekt bedöma företagets finansiella styrka och integritet. Dessutom fördunklas påståendet om att vara lokaliserat i Storbritannien, även om det är tveksamt, ytterligare av tillsynsmyndigheten FCA:s klagomål om bedräglig verksamhet.

Klagomålet från tillsynsmyndigheten FCA är en tydlig indikator på tvivelaktig praxis inom First Chartered UK. Dessa typer av uttalanden belyser vikten av försiktighet när du har att göra med denna finansiella institution. Potentiella kunder bör vara särskilt försiktiga och noggrant överväga de associerade riskerna innan de gör någon transaktion eller investering med denna bank.

I avsaknad av klarhet och förekomsten av regulatoriska klagomål bör investerare och potentiella kunder iaktta extrem försiktighet när de överväger alla relationer med First Chartered UK. Det är viktigt att noggrant undersöka alla finansinstitutioner innan man gör betalningar eller gör större transaktioner, och i det här fallet verkar det klokt att avstå från all interaktion tills problemen är lösta och förtroendet för enhetens integritet och laglighet återställts.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering mars 2024: la FCA, Storbritanniens finansmyndighet, har fördömt First Chartered UK.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN First Chartered UK:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERING First Chartered UK:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är First Chartered UK?

First Chartered UK är en detaljhandelsbank som tillhandahåller ett brett utbud av finansiella tjänster till privatpersoner, företag och den offentliga sektorn i landets ekonomi. Det utmärker sig för sitt fokus på små och medelstora företag (SMF) och jordbruksföretag.

Är First Chartered UK en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är First Chartered UK trovärdigt?

First Chartered UK är ett företag som jag anser är OTROLIGT. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från First Chartered UK?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (284 röster)

2 kommentarer om «ÄR First Chartered UK PÅlitligt? Åsikter»

 1. Tobias svar

  En vän investerade, jag är rädd, jag vill inte förlora mina besparingar eller bli lurad. har du information? Tack så mycket!.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Tobias, First Chartered UK är en BLUFFÄR, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *