✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR Finflow-x PÅLITLIG? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera Finflow-x. Är Finflow-x mäklare (även känd som finflow-x.com) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag ska förklara för dig varför jag tycker att Finflow-x är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET OTROLIGT. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
🌍 AdressBahnhofstrasse 37, 8001 Zürich, Schweiz
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ Telefon+441903497009 – +14372661221 – +61370436079 – +32460242019 – +34960408985
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidafinflow-x.com – finflow-x.io – finflow-x.co
💬 ChatNej
FöretagstypForex, CFD:er, råvaror och kryptovalutor

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

+441903497009 – +14372661221 – +61370436079 – +32460242019 – +34960408985


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av vilka typer av konton som Finflow-x erbjuder; De är uppdelade på 5 konton. Här är en tabell med lite mer information om minsta insättningar per kontotyp.

kontotypMINIMAL UNDERVISNING
básica1500
SILVER25,000
GULD50,000
PLATINA150,000
VIP-

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan kan du se företagets hemsida:

Finflow-x webbplats

När vi analyserar Finflow-x-webbplatsen kan vi märka att de erbjuder utbildningsresurser, information om de olika kontotyperna, förklaring av produkterna där kapitalet är investerat, företagets placering och kontaktsätt.

Det gör mig lite nervös att de inte nämner något om dess reglering.

En annan ogynnsam punkt är platsen: det är på en mycket osäker plats, var mycket försiktig!


⭐ Finflow-x Åsikt:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget är beläget på en osäker plats.

2) Det är ett oreglerat företag.

3) Företaget har ingen anciennitet, det är ett företag utan meritlista.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag, det har många poänger emot sig, jag rekommenderar det inte. Allt som ses tyder på det Finflow-x är opålitlig och det är ett väldigt osäkert företag.”


💬 ANVÄNDARRECENSIONER:

Jag har hittat olika negativa recensioner, klagomål, klagomål och negativ feedback om Finflow-x. Jag tycker ärligt talat att de är ett väldigt osäkert alternativ. Utöver detta kan du hitta fler kommentarer och åsikter från användare och kunder till företaget i slutet av denna recension.

Är du Finflow-x kund? Har du något att berätta om dem? Jag uppmanar dig att lämna din åsikt också!


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering augusti 2023: la BCSC, British Columbia Securities Commission, har rapporterat Finflow-x.

2) Uppdatering september 2023: la CNMV, National Securities Market Commission, har fördömt Finflow-x. För närvarande har CNMV-regulatorn rapporterat Finflow-x två gånger under 2023.

3) Uppdatering oktober 2023: la finma, den schweiziska tillsynsmyndigheten för finansmarknaden, har sagt upp Finflow-x.

4) Uppdatering december 2023: Finflow-x är länkad till mäklaren InvestoSea med ett mycket dåligt rykte.

5) Uppdatering januari 2024: CNMV, National Securities Market Commission, har fördömt Finflow-x


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Finflow-x:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du rädda ditt kapital .

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERING Finflow-x:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Finflow-x?

Finflow-x är ett investeringsbolag inom Forex, CFD:er, råvaror och kryptovalutor.

Är Finflow-x en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Finflow-x pålitlig?

Finflow-x är ett företag som jag anser är OPÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Finflow-x?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Hur stänger jag mitt konto med Finflow-x?

Om du vill stänga ditt konto skriv ett e-postmeddelande och begär det till företagets supportmejl.

Hur vet man om Finflow-x är reglerad?

Det är ett oreglerat företag, var försiktig.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.

Har du några andra tvivel eller frågor?

Lämna mig en kommentar om den här recensionen, om du scrollar ner, i slutet av recensionen hittar du kommentarsektionen. Lämna en kommentar till mig med din fråga så svarar vi dig så snart som möjligt.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (482 röster)

8 kommentarer om «ÄR Finflow-x PÅLITLIG? Åsikter»

 1. Vicente Juan svar

  God eftermiddag

  Jag har ramlat två gånger.

  Först på Investosea.com. De fick mig att ta lån värda 30.000 10.000 € plus 309.923 30.000 € av mina och jag investerade dem. "Mäklaren" (Mina Vittores Luengo) som svarade fick mig att tjäna inte mindre än $XNUMX XNUMX på en månad. I slutet av en månadsperiod skulle jag kunna ta ut det beloppet till mitt konto, vilket inte hände eftersom de bad mig om XNUMX XNUMX € mer. Detta hände under denna oktober månad. Jag har försökt avbryta dessa överföringar men än så länge har banken inte gett mig något svar. Jag har anmält det till civilvakten och för tillfället (för bara en vecka sedan) gör de det fortfarande.

  Andra gången var företaget Finflow-x .io. Álvaro, så heter experten som berättade för honom att de hade lurat mig, erbjöd sig att hjälpa mig att få tillbaka de investerade pengarna, hur? investerade i sin plattform och fick honom att begära ett lån på 20.000 96.933 €. I teorin har han fått €93.933 23.000. Men när det gäller att samla in dessa €XNUMX XNUMX ber de om €XNUMX XNUMX.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Vicente, pengarna kan återvinnas, Finflow-x är en BLUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att inte returnera pengarna ska du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som inte är verkliga, de vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men det är FALSK om du kommenterar våra artiklar säger de att vi är konkurrensen och det är också en lögn!, (vi gör recensioner av mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 2. anonym svar

  God morgon,

  Jag har blivit lurad av ett företag som heter Fin Flow_x_io. Kontaktpersonen var en viss José María de la Llera López och än idag fortsätter han att skicka mejl till mig och vill prata med mig.

  Bedrägeriet uppgick till mer än 200 tusen euro. Alla mina besparingar efter 40 års arbete.Jag har stått utan någonting och dessutom har de begärt ett personligt lån i mitt namn på 60 tusen euro som jag nu betalar mer än 60 procent av min pension för. Jag är 70 år gammal.

  Min man och jag är pensionärer och det var den enda kudden vi hade ifall vi behövde det eller något hände oss. Nu tar vi bara ut pensionen. Och, i mitt fall, med det jag har kvar, efter att ha betalat lånet, överlever jag bara. Jag har skrivit flera mejl till José María men svaren jag får är väldigt generiska och han svarar bara att jag måste lägga mer pengar för att lösa in det de överfört till ett konto hos en viss Noble Digital. Här har jag gjort en anmälan till polisen; Jag har anlitat en expert och vi försöker hitta en advokat. Jag har naturligtvis också bett banken att återställa allt men de säger nej eftersom jag frivilligt har lämnat ut mina personliga lösenord till tredje part. Frivilligt???? Jag ger inte kredit...

  Kan du hjälpa mig??? Vem ska jag skriva till? Vem mer ska jag klaga till?

  Jag sökte efter fin flow_x_io på deras sida och det säger mig att det är i Schweiz. Den här José María berättade för mig att han var i England och företaget (eller vad som helst) där de överförde allt han hade verkar vara i London (Noble Digital).

  Jag ber, snälla, din hjälp. Just nu är jag på ångestdämpande medicin och jag vet inte vad jag ska göra.

  De viktigaste händelserna inträffade den här oktober månad 2023.

  tack så mycket

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej anonim, pengarna kan återvinnas, Finflow-x är en BLUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att inte returnera pengarna ska du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som inte är verkliga, de vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men det är FALSK om du kommenterar våra artiklar säger de att vi är konkurrensen och det är också en lögn!, (vi gör recensioner av mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 3. JUAN svar

  FINFLOW, de sköter inte mitt uttag, jag har väntat i mer än två veckor. Mitt saldo är €301 och jag vill ta ut €250, vilket var min första investering.
  De svarar mig ingenting, för att fortsätta lägga in pengar.
  SE UPP, det kan vara ett bedrägeri.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej JUAN, Finflow-x är en BLUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att inte returnera pengarna ska du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som inte är verkliga, de vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men det är FALSK om du kommenterar våra artiklar säger de att vi är konkurrensen och det är också en lögn!, (vi gör recensioner av mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 4. Oliver svar

  Det här företaget kommer att lura dig. Det är sant, jag kunde inte dra mig tillbaka, gå inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Oliver, Finflow-x är en BUFFARE, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnat tillbaka pengarna ska du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som inte är verkliga, de vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men det är FALSK om du kommenterar våra artiklar säger de att vi är konkurrensen och det är också en lögn!, (vi gör recensioner av mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *