✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

 

Glad och fodrad åsikt

Åsikter och information om mäklaren Felices y Forrados

 

¿Det är mäklaren Felices y Forrados (även känd som felizyforrados.cl) riktigt pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Felices y Forrados mäklare är en mäklare av: Rådgivning och investering i pensionsfonder.

Mäklaren nämner vara en del av: Felices y lined SpA

Felices y Forrados har sitt säte i: Chile.

Om vi ​​pratar om reglering, Felices y Forrados mäklare nämner inte absolut något om att vara reglerad, Felices y Forrados är en oreglerad mäklare.

Felices y Lined webbplats
Felices y Lined webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Felices y Forrados erbjuder. När det gäller Felices y Forrados noterar vi att webbplatsen erbjuder två typer av planer: Grundplan och Premiumplan.

Grundplan: Gratis.

Premiumplan: 2.000 dollar per månad, perfekt varning för fondbyte, exklusiv finansiell information, föredragen användarservice.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformen som används för handel är: det finns ingen information om detta, det är troligt att de använder sin egen plattform.

Nu, ja, vi kommer att fortsätta analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Felices y Forrados erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, verkligen inte mycket mer.

 

Egenskaper hos Felices y Lined

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

webbplats: felizyforrados.cl

Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i samma avsnitt - utvärdering.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Värdering av glad och fodrad

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en mäklare som inte regleras av någon myndighet och mycket information om företaget saknas; När vi söker på Internet efter fler åsikter om Felices y Lined hittar vi många negativa kommentarer från personer som har blivit lurade.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Felices y Forrados? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «Glad och fodrad – Felicesyforrados.cl»

 1. Mateo svar

  Detta företag kommer inte att tillåta uttag. Jag svär, de har inte låtit mig dra mig tillbaka, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Mateo, Felices y Forrados är en BLUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnade tillbaka pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *