✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR Fairdesk PÅLITLIG? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera Fairdesk. Är Fairdesks kryptovalutamäklare (med webbplatsen fairdesk.com) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att Fairdesk är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
FöretagstypInte nämnt
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
🌐 Hemsidafairdesk.com
🕑 Webbplatsens ålderDitt registreringsdatum var: 4 november 2010
📧 E-postHar inte
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderInte nämnt

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Fairdesk erbjuder inte olika typer av konton.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Fairdesks hemsida
 • Webbplatsens ålder: domänen "fairdesk.com" registrerades den 4 november 2010.
 • Webbplatsen anger inte vilken enhet den tillhör, vilket indikerar en betydande brist på insyn i viktig information. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐ Fairdesk OPINION:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget lämnar ingen information om sin plats. Detta visar en tydlig brist på transparens i grundläggande aspekter som är väsentliga för att utvärdera företagets säkerhet.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "fairdesk.com" registrerades den 4 november 2010.

4) Företaget har ett mycket negativt rykte på internet, eftersom jag har hittat flera kundklagomål.

5) Företaget har rapporterats av finansiella tillsynsmyndigheter såsom FMA, Austrian Financial Markets Authority. Detta indikerar att det är en mycket osäker enhet, så jag råder dig att vara mycket försiktig.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är reglerat. Den nämner inte vilket företag den tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM Fairdesk?:

Fairdesk presenterar flera röda flaggor som potentiella investerare noggrant bör överväga innan de binder sina fonder. För det första ger företaget ingen information om sin plats, vilket representerar en tydlig brist på transparens i grundläggande aspekter som är väsentliga för att utvärdera dess säkerhet och tillförlitlighet. Denna frånvaro av information är en röd signal som måste beaktas.

Dessutom nämner företaget inte att vara reglerat eller tillhandahåller detaljer om dess tillsynsstatus, vilket tyder på det Fairdesk är en enhet INTE REGLERAD. Denna brist på reglering ökar avsevärt riskerna förknippade med alla investeringar, eftersom det inte finns några garantier för att företaget kommer att följa grundläggande finansiella regler. Även om domänen "fairdesk.com" registrerades 2010, kompenserar inte domänens ålder för bristen på transparens och reglering.

Vidare, Fairdesk Det har ett mycket negativt rykte på internet, med flera klagomål från kunder som har uttryckt sitt missnöje med företaget. Dessutom har det rapporterats av FMA, den österrikiska finansmarknadsmyndigheten, vilket förstärker uppfattningen att det är en osäker enhet. Med tanke på dessa varningstecken är det avgörande att investerare iakttar extrem försiktighet och utför grundlig forskning innan de överväger någon typ av transaktion med Fairdesk.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering juni 2024: la FMA, Österrikes finansmarknadsmyndighet, har fördömt Fairdesk.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Fairdesk:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du starta kapitalåtervinning.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA Fairdesk:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Är Fairdesk en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Vad är Fairdesk?

Fairdesk är en investeringsmäklare för kryptovaluta.

Är Fairdesk pålitlig?

Fairdesk är ett företag som jag anser är OTROLIGT. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Fairdesk?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (128 röster)

2 kommentarer om «ÄR Fairdesk PÅLITLIG? Åsikter»

 1. Felix svar

  Denna mäklare låter dig inte ta ut dina pengar. Tyvärr är alla pengar du skickar förlorade, jag blev bestulen så här, gå inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Felix, Fairdesk är en BUFFARE, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *