Enkel rörelse

✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

Att bestämma rörelsen för en tillgång och dess trend är mycket viktigt att veta om det är värt att köpa, sälja eller inneha positioner. Här kommer vi att prata om enkel rörlighet, en indikator som kan hjälpa dig att bestämma rörelsen för tillgångar med låga transaktionsvolymer.

✨ Hur bestäms rörligheten?

För att bestämma rörligheten, Det är nödvändigt att utföra en beräkning för vilken följande data krävs: max, minimum, maxkväll och minimum och volym. Det vanligaste är att samma handelsplattform ger dig denna indikator redan beräknad.

enkel rörelse

✨ Vad är indikatorn för?

En av de stora fördelarna med denna indikator är det faktum att Det visar sig vara mycket användbart för tillgångar som inte har stora transaktionsvolymer. Detta gör den idealisk för alternativa kryptovalutor, till exempel eller inte så populära aktier.

När indikatorn för lätt rörlighet visar oss ett positivt värde står vi inför en höjning av priserna, medan det är negativt står vi inför en nedgång. På detta sätt kan vi veta om marknaden kommer att vara inriktad på nackdelen eller uppåt.

✨ Hur kan vi dra nytta av den enkla rörelsen?

För dem som är investerare och vill veta trenderna i priserna på tillgångar med låga transaktionsvolymer är denna indikator utan tvekan ett bra alternativ. Du kommer att kunna veta om trenden är nedåt eller uppåt trots att du har begränsad data.

På så sätt har du förmågan att fatta många bättre beslut som att hålla dina positioner, köpa eller sälja. Allt detta leder till mycket mer exakta åtgärder, färre risker och bättre resultat. Dessutom är det inte så svårt att förstå det som det verkar, du behöver bara titta på indikatorn om den är negativ eller positiv.

enkel rörelse

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *