Hur man återfår lurade pengar

Här kommer vi att förklara hur du kan få tillbaka pengar från en bedräglig mäklare eller ett investeringsbolag. Vi samarbetar med ett företag av proffs som är specialiserade på återkrav och att få tillbaka pengar från bedrägerier.

I grund och botten kommer dessa experter att hjälpa dig att göra en återbetalning med din bank. I många fall är det möjligt att få tillbaka det svindlade kapitalet, om du är intresserad kan du hitta länken nedan för att kontakta dem.

Återställningslänk: ⭐ Kontakta återställningsexperter.


Om återkravet lyckas, pengarna som skickats till bluffföretaget kan återvinnas.

Enligt vår erfarenhet är det bäst att utföra återkravet med ett professionellt företag som är dedikerat till att utföra denna process, Vi inbjuder dig att göra återkravet med MyMoneyBack, ett företag av professionella inom denna tjänst.

Hur man får tillbaka pengar från en bluff

Vi kommer att förklara i sammanfattning hur dessa kapitalåtervinningar fungerar:

1) Det första steget (och ett av de viktigaste) är att samla bevis och visa för din bank eller betalningsinstitution att du har blivit lurad. Att du har blivit lurad att skicka dina pengar till företaget. Detta bevis är vad du kommer att använda för att bevisa att du blev lurad, det är mycket viktigt, eftersom om din bank inte anser att du har blivit lurad kommer pengarna inte att returneras till dig.

Med hjälp av tjänsten kapitalåtervinning (SE HÄR), kommer du att kunna genomföra återkravet med stöd av experter på återvinning av pengar.

De erbjuder en kostnadsfri första konsultation.

2) Nästa steg är att börja chargeback- eller pengaåtervinningsprocessen.

3) När du väl har startat processen, kommer pengarna som du har skickat att spärras eller frysas, medan banken eller kortutgivaren eller det sätt på vilket du har skickat dina pengar bestämmer vad de ska göra med dem. Det är i den här delen där det kommer att verifieras att DU HAR BLIVIT LURAD, ANNARS KOMMER DU INTE ÅTERFÅ DINA PENGAR.

4) Om du lyckas övertyga banken eller kortutgivaren om att du har blivit lurad kommer de att returnera dina pengar. Om du inte kan, kommer de tyvärr inte att returnera dina pengar. Kom ihåg att i den här typen av process är tiden det tar att begära återkrav väldigt viktig. Missa inte mer tid!

Hur får man tillbaka pengar från en mäklare?

Det är här vi börjar vår återbetalning eller uttag av pengar, måste vi bestrida våra pengar med banken eller kortutgivaren, beroende på hur vi skickar kapitalet. Om vi ​​initierar penningtvisten korrekt kommer pengarna att spärras och sedan returneras.

Vi måste förstå att vi måste bevisa för banken eller kortutgivaren att vi har blivit lurade och att investeringsbolaget eller mäklaren som vi skickade pengarna till har lurat oss.

Om vi bevisar att vi har blivit lurade av företaget eller mäklaren, kommer vi att få tillbaka våra pengar. Om vi, av någon anledning, inte kan bevisa det, kommer vi tyvärr inte att kunna få tillbaka vårt kapital.


AnyDesk eller TeamViewer: fjärråtkomstprogram som ofta används av mäklare eller SCAM-investeringsbolag.

Fjärråtkomstprogram som AnyDesk och TeamViewer De har blivit populära bland företag som är dedikerade till bedrägeri: med dessa program ger du tillgång till din dator och all känslig information du kan ha där.

VAR MYCKET FÖRSIKTIG, GE INTE NÅGON TILLGÅNG TILL DIN DATOR! VIDÖPPNA ÖGON!


⮞ Hur får man tillbaka pengar från en oreglerad mäklare?

För att starta återvinningsprocessen måste vi samla så mycket bevis att vi verkligen har blivit bedragna. Meddelanden, chattar, allt vi kan samla som bevisar att vi skickade pengar under falska premisser, eller att mäklaren inte höll sitt ord. Allt detta kommer att användas i vår tvist för att få tillbaka våra pengar.

Sedan måste vi bevisa att vi har blivit lurade, att de har ljugit för oss och att vi har skickat pengar som senare blev bestulna och/eller att mäklarföretaget inte följde det som hade överenskommits. Tänk på att i detta skede är du mot mäklaren eller bedrägeriföretaget i betalningsinstituionens ögon.

Medlen kommer att finnas kvar "arbetslös" tills vi bevisar för banken eller kortutgivaren eller betalningsprocessorn (beroende på hur vi skickade våra pengar) att vi blev lurade. Om vi ​​lyckas kommer våra pengar att återbetalas till oss.

Bedrägerier med kryptovaluta
Kryptovalutor: deras popularitet, deras (under vissa tider) stora lönsamhet och deras anonymitet har gjort dem till ett av favoritbetalningsmedlen för företag som ägnar sig åt onlinebedrägerier.

⮞ Hur får man tillbaka pengar från en reglerad mäklare?

När det gäller reglerade mäklare måste vi skilja på om det är en förordning från ett land som Spanien eller Chile eller Colombia, eller är det en förordning från ett land som Vanuatu eller Brittiska Jungfruöarna eller Mauritius?

Även om mäklaren inte försöker samarbeta är processen densamma. Vi måste visa för (till exempel) vår bank att de har lurat oss och att vi har blivit lurade.

Efter detta är processen samma som för chargeback med en reglerad mäklare: bevisa att vi har blivit lurade, pengamedlen kommer att frysas, visa att vi verkligen har blivit lurade och få tillbaka våra pengar.

Här har vi beskrivit processen på ett väldigt sammanfattat och enkelt sätt, vi jobbar med MyMoneyBack vi tror att de är ett av de bästa kapitalåtervinningsföretagen (chargebacks).

Det är ett företag som har funnits i branschen i många år och med mycket professionella människor som är dedikerade till att få tillbaka pengar i flera år. Här kan du prova deras tjänster.

Det borde du veta ja Om du bestämmer dig för att genomföra återkravet på egen hand, utan hjälp, finns det en möjlighet att du inte får tillbaka dina pengar, och i allmänhet kan du inte försöka göra om återkrav mer än en gång. Det är därför vi rekommenderar att du gör det med proffs som t.ex MyMoneyBack, kommer du att avsevärt öka dina chanser att din återbetalning kommer att bli framgångsrik.

Normalt dessa typer av investeringar bluff företag att pressa dig över telefon att sätta in pengar, de kommer att ringa dig flera gånger. Sätt inte in dina pengar under press! Gör det alltid med tid och pengar som du är villig att förlora!

FAQ – Vanliga frågor

Kan jag få tillbaka mina pengar från en bluff?

I många fall kan du. Det beror på många faktorer som företaget som lurade dig, hur du skickade dina pengar, hur lång tid som har gått sedan du skickade dem. Vi rekommenderar dig kontakta återvinningsföretaget, de ger dig en kostnadsfri första konsultation.

Vad är återbetalning?

Det är den process genom vilken du kan få tillbaka pengarna som gått förlorade i en mäklare eller ett investeringsbolag som har lurat dig. Det är också känt som CHARGEBACK.

Vad är regleringen av en mäklare?

Det är en av de viktigaste egenskaperna på säkerhetsnivån: regleringen av en mäklare kommer att avgöra om det är en mäklare som måste följa en rad regler och riktlinjer som skyddar sina kunder, eller om det är en mäklare som inte följer någon typ av regler eller lag och vanligtvis missbrukar sina kunder.

Vad är en oreglerad mäklare?

När det gäller oreglerade mäklare finns det ingen finansiell myndighet som kontrollerar eller övervakar dem, därför om mäklaren bestämmer sig för att lura sina kunder och behålla deras pengar kan de enkelt göra det. Med denna typ av mäklare finner du dig själv (och dina pengar) helt oskyddade.

Hur vet man om en mäklare är reglerad i Mexiko?

Du kan verifiera detta på mäklarens hemsida, om du inte kan hitta den, kontakta mäklaren och fråga efter deras regleringsnummer, berätta att det är för att verifiera att det är en riktig förordning. Kontrollera det sedan själv på den mexikanska regulatorns officiella webbplats, CNBV (National Banking and Securities Commission) https://www.gob.mx/cnbv.

Vad är en pannrums-/fly-by-night operation?

Det är en mäklare eller ett investeringsbolag dedikerat till att lura sina kunder. De har inte heller reglering eller tillstånd att bedriva verksamhet eller utföra operationer. Det är ett olagligt företag.

Vad betyder piratmäklare - bluffmäklare?

En mäklare som är dedikerad till att förskingra från sina kunder kallas en piratmäklare genom att vanligtvis uppmuntra sina kunder att investera så mycket pengar som möjligt genom lögner som löften om hög avkastning och/eller säkra vinster.

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 4.5/5 - (2 röster)

968 kommentarer om «Hur man återfår lurade pengar»

 1. Juan Torres svar

  Hej hur går det. Juan från Uruguay. Först måste jag erkänna att jag känner mig lurad... eftersom jag har skulder och jag ville göra något för att betala dem. OCH DET HAR VARIT ÄNNU VÄRRE!!! Hur ska jag göra i Uruguay för att kräva kapital från IFEXCAPITAL. Eftersom de såg till att investera och återhämta sig... det var därför det slutade med att jag bad en kompis om pengar... Idag har jag nästan förlorat allt och jag vet inte ens hur jag ska betala för det.
  Jag uppskattar hjälp

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Juan, om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret i denna länk: Återställ dina pengar, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *