✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR EZInvest PÅlitligt? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera EZInvest. Är valuta-, aktier-, råvaru-, kryptovaluta- och indexmäklaren EZInvest (med webbplatsen world.ezinvest.com) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att EZInvest är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetWGM Services Ltd
🌍 AdressSydafrika
📄 registreringDen nämner att vara registrerad på Cypern
🛡️ RegelsmärtaDen nämner att vara reglerad av CySEC
☎️ Telefon+27 212 047 996 – +27 210 548 369 – +27 212 048 664
📧 E-postadress [e-postskyddad] - [e-postskyddad]
🌐 Hemsidaworld.ezinvest – uk.ezinvest.com
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderInte nämnt
Företagstypvalutamäklare, aktier, råvaror, kryptovalutor och index

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

+27 212 047 996 – +27 210 548 369 – +27 212 048 664


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av de typer av planer som EZInvest erbjuder; De är uppdelade i 3 planer. Här är en tabell med lite mer information om minimiinsättningar efter typ av plan.

TYP AV PLANERMINIMAL UNDERVISNING
silver plan€1.000
Guld plan€25.000
Platina plan€99.000

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

EZInvests webbplats
 • Webbplatsens ålder: domänen "world.ezinvest.com" registrerades den 23 december 2002. 🚩
 • Webbplatsen nämner vilket företag den tillhör, men jag har inte kunnat hitta "WGM Services Ltd" i företagets register. Jag tror att det kan vara ett falskt företag. 🚩
 • Företaget nämner att det är reglerat på Cypern, men jag tror att denna information är falsk. De försöker framstå som ett reglerat företag. 🚩

⭐ EZInvest OPINION:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget ligger på en osäker plats som Sydafrika.

2) Företaget nämner att vara reglerad av en mycket osäker tillsynsmyndighet som Cypern.

3) Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "world.ezinvest.com" registrerades den 23 december 2002.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

"För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är reglerat på Cypern (mycket osäkert reglering) Det nämns att tillhöra ett företag WGM Services Ltd som tydligen är ett falskt företag. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM EZInvest?:

EZInvest, en mäklare som har skapat växande misstankar, enligt de många negativa recensionerna från sina kunder. Dessa negativa erfarenheter, som delas av de som har haft kontakter med EZInvest, fungerar som en tydlig varning om potentiella bedrägliga metoder från företagets sida.

EZInvests osäkra läge i Sydafrika ger en extra oro. EZInvests anspråk på att vara reglerad av tillsynsmyndigheten CySEC, Cyperns finanstillsynsmyndighet, väcker ytterligare oro. Att kontrollera dessa uppgifter avslöjar att detta påstående är falskt, vilket tyder på att företaget kan försöka lura investerare genom att utge sig för att vara en annan, mer pålitlig enhet. Denna brist på integritet och transparens i regulatorisk rapportering är en stark indikation på att EZInvest kan ägna sig åt vilseledande metoder.

Med tanke på dessa fynd rekommenderas extrem försiktighet när du överväger någon typ av investering med denna mäklare. Kombinationen av flera negativa kommentarer, osäker plats och falska påståenden om reglering väcker allvarliga frågor om EZInvests tillförlitlighet och legitimitet. 


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

För tillfället har vi ingen uppdatering.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN EZInvest:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA EZInvest:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är EZInvest?

EZInvest är en mäklare av valuta, aktier, råvaror, kryptovalutor och index.

Är EZInvest en bluff – är det bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är EZInvest pålitlig?

EZInvest är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från EZInvest?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (424 röster)

38 kommentarer om «ÄR EZInvest PÅlitligt? Åsikter»

 1. felipe svar

  Hallå!!! Idag kontaktade en mäklare som enligt honom har en juristexamen från EZ Invest och berättade att de 250 dll:erna när jag började bara var 15 dlls och att de skulle sanktionera mig för att jag inte investerade mer. Och de hotade mig genom att berätta att de kände till min adress från de dokument jag hade skickat till dem när vi öppnade kontot. och så la han på mig.
  Vilka är dessa killar? Var ska de rapporteras?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Felipe, mäklaren de ringer EZInvest är en bluff, har massor av investerare skrivit till oss och kritiserat EZInvest för deras bristande etik och professionalism, det rekommenderas inte att investera i en mäklare UTAN REGLERING. Om kunder begär ett uttag gör de det inte.

   De trakasserar dig med telefonsamtal och är ofta oförskämda. De skapar FAKE positiva kommentarer För att lura investerare säger de på vår hemsida att vi är från konkurrenterna när vi i verkligheten bara gör mäklarrecensioner.

   Om du ser att när du begär ditt kapital vill de att du ska betala: en skatt, en legalisering, en provision eller liknande saker, Tro dem inte! Dessa anklagelser existerar inte, de uppfinner dem för att stjäla mer pengar från dig.

   För att bedöma ditt ärende och att återhämta pengarna prata med chatten av vår webbplats eller klicka på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi hjälper dig

   Hälsningar.

 2. Monica svar

  Jag gjorde en liten investering där, och precis, de låter mig inte dra tillbaka min investering, och en annan person ringer mig alltid???

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Monica, mäklaren de ringer EZInvest är en bluff, har massor av investerare skrivit till oss och kritiserat EZInvest för deras bristande etik och professionalism, det rekommenderas inte att investera i en mäklare UTAN REGLERING. Om kunder begär ett uttag gör de det inte.

   De trakasserar dig med telefonsamtal och är ofta oförskämda. De skapar FAKE positiva kommentarer För att lura investerare säger de på vår hemsida att vi är från konkurrenterna när vi i verkligheten bara gör mäklarrecensioner.

   Om du ser att när du begär ditt kapital vill de att du ska betala: en skatt, en legalisering, en provision eller liknande saker, Tro dem inte! Dessa anklagelser existerar inte, de uppfinner dem för att stjäla mer pengar från dig.

   För att bedöma ditt ärende och att återhämta pengarna prata med chatten av vår webbplats eller klicka på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi hjälper dig

   Hälsningar.

 3. RAUL svar

  EZ INVEST ÄR EN BLUFFERING, ÄVEN NÄR DU VARAR ATT DET FINNS FÖRLUSTER, LYSSNER DE INTE PÅ DIG, DE LÅTER ER INTE TA UT PENGARNA OCH DE RINGER ER OCH ANDRA FÖR ATT TÄCKA VARANDRA

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej RAUL, mäklaren du ringer EZInvest är en bluff, har massor av investerare skrivit till oss och kritiserat EZInvest för deras bristande etik och professionalism, det rekommenderas inte att investera i en mäklare UTAN REGLERING. Om kunder begär ett uttag gör de det inte.

   De trakasserar dig med telefonsamtal och är ofta oförskämda. De skapar FAKE positiva kommentarer För att lura investerare säger de på vår hemsida att vi är från konkurrenterna när vi i verkligheten bara gör mäklarrecensioner.

   Om du ser att när du begär ditt kapital vill de att du ska betala: en skatt, en legalisering, en provision eller liknande saker, Tro dem inte! Dessa anklagelser existerar inte, de uppfinner dem för att stjäla mer pengar från dig.

   För att bedöma ditt ärende och att återhämta pengarna prata med chatten av vår webbplats eller klicka på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi hjälper dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *