✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

 

Expo R&M yttrande

⭐ Yttranden och information om mäklaren Expo R&M ⭐

 

¿Är Expo R & M-mäklaren (aka expo.biz) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? ❎ Är Expo R&M pålitlig? ❎ I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Expo R&M? Expo R&M är en mäklare: specialiserad på informationsteknik.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: IH EXPO FORSCH AND MARKETING GLOBAL LTD.

✔️ Var är det baserat? Expo R&M är baserat i: Cypern.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, de nämner inget om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

Expo R&M webbplats
Expo R&M webbplats

 

Nu fortsätter vi med att analysera de kontotyper som Expo R&M erbjuder, i det här fallet hittade vi ingen information som indikerar förekomsten av olika kontotyper.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: vi ser några förklaringar av de produkter som Expo R&M erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, egentligen inte mycket annat.

 

✳️ Expo FoU-funktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: har inte

🔸 E-post: kontakta direkt från webbplatsen

🔸 webbplats: expo.biz

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ Expo FoU-betyg ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️.

☑️ Varför? Är en mäklare med misstänkt reglering plus ligger i ett mycket farligt land för dessa aktiviteter (Cypern)å andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om R&M Expo vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Expo R&M säkert? Hur pålitlig är Expo R&M? Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av R&M Expo? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «Expo R&M - expo.biz»

 1. Lurad svar

  De är pirater, jag kan inte dra tillbaka min investering. Vad jag gör?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej lurad, den här mäklaren ringde Expo R&M är en SCAMhar många investerare fördömt Expo R&M för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk:Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida Hälsningar.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *