Träffar och missar: 5 NFT 2022-samlingar du behöver veta om

✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

I kryptovärlden, nft-samlingarna har varit ett av de mest populära teman de senaste åren. Dessa samlingar kan sträcka sig från digital konst till virtuella samlarföremål och har visat sig vara ett spännande och lönsamt sätt för investerare att få exponering mot kryptovalutans värld. I den här artikeln kommer vi att utforska några av de mest framgångsrika och minst framgångsrika NFT-samlingar 2022, och vi kommer att analysera vad som fick dem att lyckas eller misslyckas.

Bored Ape Yacht Club Collection: En av förra årets största hits var Bored Ape Yacht Club-kollektionen. Den här samlingen av NFT:er innehöll bilder av uttråkade apor i snygga kostymer och lyckades få in miljontals dollar i försäljning. Det som gjorde denna samling så framgångsrik var dess aktiva och engagerade community, såväl som dess begränsade utbud på bara 10,000 XNUMX tokens, vilket ökade dess värde exponentiellt.

Pudgy Penguins Collection: En annan samling som var framgångsrik 2022 var den av Pudgy Penguins, en serie NFT:er som innehöll söta och roliga pingviner. Den här samlingen gynnades också av en aktiv och engagerad gemenskap, samt ett begränsat utbud av bara 8,888 XNUMX tokens. Samlingen tog in miljontals dollar i försäljning och blev ett fenomen på sociala medier.

World of Women Collection: Till skillnad från de söta djurkollektionerna innehöll World of Women-kollektionen bilder av bemyndigade kvinnor och mångfald. Den här kollektionen blev en stor framgång på grund av dess fokus på inkludering och mångfald, och lyckades tjäna miljontals dollar i försäljning.

Men inte alla NFT-kollektioner 2022 var framgångsrika. Vissa samlingar floppade på grund av för hög budgivning eller bristande intresse för ditt innehåll. Några exempel är:

  • CryptoPunks Collection: Trots att den var en av de tidigaste och mest populära NFT-samlingarna, led CryptoPunks-kollektionen av överutbud och brist på innovation i innehållet. Detta gjorde att dess värde sjönk avsevärt 2022.
  • Cyber ​​​​Kongs Collection: CyberKongs-kollektionen innehöll bilder av cyberapor och hade stor potential att bli en hit. Men bristen på stöd och engagemang från dess gemenskap gjorde att insamlingen misslyckades vad gäller försäljning och värde.
  • NBA Top Shot Collection: Den här samlingen innehåller höjdpunkter från NBA och godkändes av ligan själv. Men bristen på intresse för innehållet och mättnaden av NFT-marknaden gjorde att NBA Top Shot-samlingen misslyckades när det gäller försäljning.

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *