Ethereum (ETH): Överföringsproblem

✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

En av de mest populära kryptovalutorna är Ethereum, som anses vara den närmaste motståndaren till Bitcoin. Denna kryptovaluta har utmärkta argument för att vara en av de mest populära som en solid Blockchain, bra värde och viss stabilitet, förutom att den är kompatibel med många andra valutor och plånböcker.
När vi har Ethereum vill vi förmodligen flytta det från en plånbok till en annan, antingen för att ha bättre kontroll, sälja den eller använda den som ett förhandlingschip. Det är därför vi här kommer att prata om ett av de vanligaste problemen vid ETH -överföringar.

➡✨ Överföringar med smart kontrakt

Innan vi talar om detta vanliga misstag måste vi veta att a Smart Contract är ett datorprogram som låter dig programmera och automatisera vissa avtal. I grund och botten är det som om vi programmerar överföringen av kryptovalutor eller köpet som om det vore en publikation på sociala nätverk.
Problemet är att inte alla plånböcker fungerar med smarta kontrakt, eftersom vissa ännu inte har möjlighet att automatisera. Detta är något som många användare, genom okunnighet eller utelämnande, förbiser när de gör en överföring som ETH.
När du gör en överföring från en plånbok till en annan och en av dem inte accepterar det smarta kontraktet kommer du att få ett problem eftersom dina kryptovalutor lämnade, men de kommer inte fram. Detta kommer att få dem att förbli i ett slags limbo inom systemet, även om de kommer att kunna återhämta sig.
Att förlora dina mynt för detta misstag är mycket vanligt hos nybörjare så att undvika det är mycket viktigt. På så sätt behöver du inte gå igenom den långsamma och komplexa processen med att försöka returnera dina Ethereum -mynt. Om du är nybörjare, är det bättre att fortsätta läsa detta vi har för dig.

ethereum

➡✨Hur ska jag undvika att förlora mina Ethereum -kryptovalutor vid en överföring?

Om du inte vill att dina mynt ska flyta genom cyberutrymmet mellan Wallet och Wallet är det viktigt att du tar hänsyn till följande punkter. Således behöver du inte genomgå den långsamma processen att återställa dem.

  • Ta reda på hur plånböcker fungerar: EDet är mycket viktigt att du innan du gör någon överföring kontrollerar hur plånböckerna fungerar och om de till exempel accepterar Smart Contract. Således kan du undvika att överföra din ETH med en metod som är inkompatibel med plånboken. Du kan ta reda på detta på plattformens webbplats själv.
  • Läs varningarna: Många plattformar kastar varningar innan de gör en överföring, detta för att meddela användarna om potentiella risker som att Wallet inte använder Smart Contract. Att kringgå dessa meddelanden utan att läsa dem är något du aldrig bör göra.
  • undersöka: Slutligen bör du veta att kunskap är makt, så undersök allt du kan om hur smarta kontrakt fungerar, Ethereum -överföringar och plattformar hjälper dig mycket. På så sätt vet du hur du reagerar på en varning eller ett fel i överföringen.

➡✨ Vad händer om Ethereum -överföringen misslyckades?

Om du lanserade det smarta kontraktet och du bara insåg att det inte var framgångsrikt på grund av inkompatibiliteten med plånboken, bör du veta att allt inte är förlorat. Till skillnad från att ta bort adressen har inget block genererats här så kryptovalutorna har inte gått förlorade.
De vandrar snarare i en limbo från vilken vi måste hämta dem för att återlämna dem till vår kassa. Det komplicerade är i processen som måste göras manuellt.
Den här manuella processen kan vara lite komplicerad eftersom vi måste se var kryptokurvorna var kvar och försöka återställa dem. En annan nackdel är att processen kan vara mycket, mycket tidskrävande, ta upp till månader, även om den också kan vara snabb, på några timmar.
Vissa plånböcker erbjuder guider eller teknisk support för denna process för att göra det mycket enklare. Även om experterna säger att det är bättre att vara säker än ledsen, så om du inte vill gå igenom hela processen är det bättre att vara försiktig när du överför Ethereum.

ethereum

Tips3 tips för att överföra Ethereum

  • Granska hur plånböcker fungerar

Det första rådet vi kan ge dig är att noggrant granska hur plånboken fungerar och vilken typ av överföringar vi kan göra. Detta för att inte ta någon form av överraskning när du skickar eller tar emot token.
Kontrollera till exempel om Wallet kan acceptera eller starta smarta kontrakt (Smart Contract) när du flyttar dina tokens från en plats till en annan. Detta kommer att undvika överraskningen att din överföring inte lyckades och processen med att behöva återställa den förlorade valutan.

  • Följ upp varje del av processen

Ett mycket vanligt nybörjarfel är att göra överföringen, men inte följa upp den, bara starta den och det är det. Detta är ett misstag som vi inte bör göra, eftersom att lita på att det kommer fram kan innebära att vi genom vårdslöshet inte kan återställa våra kryptovalutor om försändelsen misslyckas.
Vi rekommenderar dig att noga övervaka försändelsen, göra anteckningar och ha kontroll över varje rörelse av dina kryptovalutor. På det här sättet, om det uppstod ett fel vid överföring av Ethereum, kommer du att kunna veta var felet var.

  • Lär känna Ethereum

Slutligen rekommenderar vi att du uppmärksammar Ethereum, hur det fungerar och vad som ligger bakom denna kryptovaluta. Detta hjälper dig mycket, inte bara när du gör överföringar, utan också när du väljer en plånbok och till och med fattar investeringsbeslut.
Ethereum är en av de viktigaste virtuella valutorna, som tillsammans med Bitcoin bekämpar den nya marknaden för kryptovalutor. Så det är värt att undersöka så mycket du kan om Ethereum, på vilka plattformar du kan hitta det och vilka är plånböckerna där du kan vara värd och överföra det för att undvika problem.

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *