✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

etaltd yttrande

⭐ Åsikter och information om etaltd-plattformen ⭐

¿Är investeringsplattformen etaltd (även känd som etalimited.io) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos detta företag? ❎ är etaltd pålitligt? ❎ I det här avsnittet kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är etaltd? etaltd är en investeringsplattform.

✔️ Plattformen nämner vara en del av: okänt.

✔️ Var är den baserad? etaltd är baserad på: okänd.

✔️ Är det en reglerad plattform? Om vi ​​pratar om reglering, etaltd-plattformen nämner inte att den är reglerad.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

etaltd hemsida
etaltd hemsida

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som etaltd erbjuder. När det gäller etaltd vet vi inte om det har olika planer eller kontotyper.

 

kräva pengar med minåterbetalning

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

🔸 Plattformen som användes för att inte nämnas.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin webbplats: vi ser några förklaringar av produkterna som etaltd inte tillhandahåller någon information för personer som inte är registrerade är denna anonymitet karakteristisk för bedrägliga företag och företag.

✳️ etaltd funktioner ✳️

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

☑️ Mer information om företaget ☑️

🔸 Telefonnummer: en främling.

🔸 E-post: en främling.

🔸 webbplats: etalimited.io | client.etalimited.io | client.etaltd.io | webtrader.etalimited.io

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

⭐ etaltd betyg ⭐

OBS: oreglerad mäklare, bluff. Möjlig bluff.

Försiktighetsmäklarens kunder kan inte dra sig ur. Bedrägeri, bluff och påståenden

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår uppfattning är att det verkar som en plattform som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Det är en plattform ingen reglering plus vi vet inte dess platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om etaltd vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ är etaltd säkert? Hur pålitlig är etaltd? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämnts ovan. Här kan du läsa kommentarer om etaltd. 

Update Uppdatering maj 2022: CONSOB, italiensk finansregulator, har anmält etaltd på grund av bedrägliga aktiviteter.

???? Länk till varningen ???? på den officiella CONSOB-webbplatsen.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

Är du en del av etaltd? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 4.7/5 - (223 röster)

2 kommentarer om «etaltd – etalimited.io»

 1. Singel Pau svar

  Hej, tack så mycket för denna recension, jag tänkte investera tills jag såg att de rapporterades.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Pau SOLA, den här mäklaren ringde etaltd är en bluff, har många investerare stämt etaltd för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *