✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Eduardo López

ÄR emerald-dot.net PÅlitlig? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera emerald-dot.net. ¿Es Är emerald-dot.nets plattform för gruvdrift och valutainvesteringar för kryptovaluta (med webbplatsen emerald-dot.net) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag ska förklara för dig varför jag tycker att emerald-dot.net är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
🌍 AdressNämner vara lokaliserade i Storbritannien
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ TelefonHar inte
📧 E-postadress  [e-postskyddad]
🌐 Hemsidaemerald-dot.net
💬 ChatJa
💳 BetalningsmetoderInte nämnt
FöretagstypGruvplattform för kryptovaluta och valutainvesteringar

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av de typer av planer som emerald-dot.net erbjuder; De är indelade i 5 planer. Här är en tabell med lite mer information om minimiinsättningar efter typ av plan.

TYP AV PLANERMINIMAL UNDERVISNING
FÖRSTA PLANEN$25
ANDRA PLANEN$500
TREDJE PLAN$2000
FJÄRDE PLAN$5000
FEMTE PLAN$10,000

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

emerald-dot.net webbplats
 • Webbplatsens ålder: domänen “smaragd-dot.net” registrerades den 13 augusti 2023. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner inte vem den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐ Åsikter från emerald-dot.net:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att de ligger i Storbritannien, men jag tror att de försöker vilseleda om sin plats. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "smaragd-dot.net" registrerades den 13 augusti 2023. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget nämner att generera från 15% till 80% lönsamhet beroende på vilken plan som valts, vilket är så bra och överdrivet att jag tror att det är falskt.

6) Företaget har rapporterats av följande finansiella tillsynsmyndigheter: FCA, UK Financial Authority. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Den nämner inte vilket företag den tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM emerald-dot.net?:

Emerald-dot.net-plattformen lyfter betydande röda flaggor som kräver noggrant övervägande av potentiella investerare. Löftet om stora procentuella avkastningar är lockande, men det är också farligt misstänkt, eftersom överdriven finansiell avkastning ofta kan tyda på riskfyllda eller till och med bedrägliga handelsmetoder. Extrem försiktighet är absolut nödvändig när man utvärderar finansiella förslag som verkar för bra för att vara sanna.

Informationen som ges om platsen för emerald-dot.net i Storbritannien väcker allvarliga tvivel om dess äkthet. Otydligheten kring plattformens faktiska plats väcker oro för transparensen i dess verksamhet och sanningshalten i den information som presenteras. Opacitet på plats gör det också svårt att bedöma lagligheten i din verksamhet och skydda investerare.

Bristen på information om regleringen av emerald-dot.net är en annan anledning till oro. Reglering är väsentlig för att säkerställa investerarnas säkerhet och säkerhet, och bristen på detaljer om tillsynsenheten lämnar investerare i en utsatt position. Bristen på insyn i regleringen gör det svårt att bedöma emerald-dot.nets integritet och affärsetik. Dessutom förvärrar klagomålet till tillsynsmyndigheten FCA, den brittiska finansmyndigheten, situationen ytterligare. Sambandet med ett klagomål till en ansedd tillsynsenhet antyder möjliga oegentligheter eller överträdelser av finansiella regler från emerald-dot.nets sida. Detta klagomål bör vara en tydlig röd flagga för potentiella investerare och understryker behovet av noggrann undersökning innan någon finansiell interaktion med denna plattform övervägs. Försiktighet är avgörande när man utvärderar emerald-dot.net som ett investeringsalternativ. 


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering december 2023: la FCA, Storbritanniens finansmyndighet, har rapporterat emerald-dot.net.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN emerald-dot.net:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA TILL emerald-dot.net:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är emerald-dot.net?

emerald-dot.net är en plattform för gruvdrift och valutainvesteringar för kryptovaluta.

Är emerald-dot.net en bluff – är det bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är emerald-dot.net pålitlig?

emerald-dot.net är ett företag som jag anser är OTROLIGT. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från emerald-dot.net?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (266 röster)

2 kommentarer om «ÄR emerald-dot.net PÅlitlig? Åsikter»

 1. anonym svar

  De vill att jag ska bli kund, jag är rädd, jag vill inte förlora mina besparingar eller bli lurad. har du information? Tack så mycket!.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Anonym, emerald-dot.net är en BLUFFÄR, vi tar emot många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de bör aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *