✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR Eronto PÅLITLIG? Åsikter

I det här inlägget ska jag analysera Eronto. ¿Es Eronto trading academy-plattform (med eronto.io-webbplats) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att Eronto är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetOAG HOLDINGS LTD
🌍 AdressNämner att de ligger på Ajeltake Island
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ Telefon+44 2045936659 – +52 5588970705 – +59 3963871152 – +51 56655074 – +51 15103171
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidaeronto.io
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderKreditkort, kryptovalutor, Visa och MasterCard
Företagstyphandelsakademins plattform

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

+44 2045936659 – +52 5588970705 – +59 3963871152 – +51 56655074 – +51 15103171


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Eronto erbjuder inte olika typer av konton.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Eronto hemsida
 • Webbplatsens ålder: domänen ”eronto.io” registrerades den 26 september 2023. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner vilket företag den tillhör, men jag har inte kunnat hitta "OAG HOLDINGS LTD" i bolagsboken. Jag tror att det kan vara ett falskt företag. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐ Erontos Åsikt:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget ligger på en osäker plats som Ajeltake-öarna.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "eronto.io" registrerades den 26 september 2023. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Han nämner att han tillhör ett företag OAG HOLDINGS LTD som tydligen är ett falskt företag. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD TYCKER MAN OM ETT FÖRETAG SOM Eronto?:

Eronto är en relativt ny utbildningsplattform, som inleddes den 26 september 2023. Dess läge på Ajeltake Island, en plats känd för sin brist på reglering och säkerhet på det finansiella området, väcker dock oro för tillförlitlighet och säkerhet. plattform. Detta osäkra sammanhang kan vara anledning till försiktighet för dem som vill använda dess tjänster i utbildnings- eller investeringssyfte.

Utöver sitt läge möter Eronto negativa recensioner och kommentarer från flera kunder, vilket tyder på möjliga problem eller missnöje med kvaliteten på tjänsten eller transparens. Dessa ogynnsamma åsikter bör beaktas vid utvärdering av plattformens tillförlitlighet och trovärdighet som en pedagogisk resurs.

På grund av dess läge i ett osäkert område och negativa kundrecensioner, rekommenderas försiktighet när du överväger att använda Erontos tjänster som en utbildningsplattform. Det är viktigt att grundligt undersöka och överväga mer etablerade och pålitliga alternativ för att säkerställa en säker och tillfredsställande pedagogisk upplevelse.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

För tillfället finns inga uppdateringar.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Eronto:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA Eronto:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Eronto?

Eronto utmärker sig som en omfattande utbildningsplattform som fungerar som en akademi specialiserad på handel med valuta, kryptovalutor, index, råvaror och aktier. Det ger intresserade parter möjlighet att lära sig om olika aspekter av finansmarknaden, från grundläggande koncept till avancerade investeringsstrategier.

Är Eronto en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Eronto pålitlig?

Eronto är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Eronto?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (248 röster)

2 kommentarer om «ÄR Eronto PÅLITLIG? Åsikter»

 1. lurad svar

  Det här företaget betalar aldrig. De lämnar inte tillbaka pengarna, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej luren, Eronto är en BLUFFÄR, vi tar emot många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *