✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Eduardo López

 

EmpireCryptFx recension

⭐ Åsikter och information om EmpireCryptFx -mäklaren ⭐

¿Är EmpireCryptFx -mäklaren (aka empirecryptfx.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar med detta företag? ❎ Är EmpireCryptFx pålitlig? ❎ I detta avsnitt kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är EmpireCryptFx? EmpireCryptFx är en mäklare av: Cryptocurrency.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: nämns inte.

✔️ Var är det baserat? EmpireCryptFx är baserat på: det nämns att det är baserat i Kanada, men det finns ingen information för att bekräfta detta, så vi tror att det är falsk information.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, EmpireCryptFx -mäklare nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

EmpireCryptFx webbplats
EmpireCryptFx webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som EmpireCryptFx erbjuder. När det gäller EmpireCryptFx noterar vi att det har fem olika typer av konton: guldkonto, premiumkonto, bronskonto, titankonto och diamantkonto.

🔹 Guldkonto- Minsta initiala insättning på 0.014 BTC, ränta 1%.

🔹 Premiumkonto- Minsta initiala insättning på 0.28 BTC, ränta 1%.

🔹 Bronskonto- Minsta initiala insättning på 0.83 BTC, ränta 2%.

🔹 Titanium -konto- Minsta initiala insättning på 1.38 BTC, ränta 3%.

🔹 Diamantkonto- Minsta initiala insättning på 2.77 BTC, ränta 4%.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: live -diagram, ekonomisk kalender, miniräknare, lite information om tjänsterna det erbjuder, FAQ -sektionen, verkligen inte mycket mer än detta.

 

✳️ EmpireCryptFx -funktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: +1(618)703-5110

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: empirecryptfx.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ EmpireCryptFx -betyg ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus vi vet inte dess verkliga platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om EmpireCryptFx vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är EmpireCryptFx säkert? Hur pålitlig är EmpireCryptFx? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämns ovan. Här kan du läsa kommentarer om EmpireCryptFx.

Update Uppdatering från juli 2021: CNMV, spansk finansregulator, har rapporterat EmpireCryptFx för bedrägliga aktiviteter.

???? Länk till varningen ???? på den officiella webbplatsen för CNMV.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av EmpireCryptFx? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 4.9/5 - (222 röster)

2 kommentarer om «EmpireCryptFx - empirecryptfx.com»

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Lucas, den här mäklaren ringde EmpireCryptFx är en SCAM, har CNMV (spanska finansregulatorn) fördömt EmpireCryptFx för bedrägliga aktiviteter (se CNMV-länk), är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda få tillbaka pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *