✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR Emarket-24 PÅlitlig? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera Emarket-24. Är Emarket-24 CFD-plattformen (med webbplatsen emarket-24.com) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag ska förklara för dig varför jag tycker att Emarket-24 är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
🌍 AdressCypern
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ Telefon+441618181911, 35726022617
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidaemarket-24.com
💬 ChatJa
💳 BetalningsmetoderInte nämnt
FöretagstypCFD-plattform

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

+441618181911, 35726022617


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av de typer av planer som Emarket-24 erbjuder; De är indelade i 6 planer. Här är en tabell med lite mer information om minimiinsättningar efter typ av plan.

TYP AV PLANERMINIMAL UNDERVISNING
BRONS5 EUR
SILVER25 EUR
GoLD100 EUR
PLATINA250 EUR
VIP500 EUR
DIAMANT1 EUR

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Emarket-24 webbplats
 • Webbplatsens ålder: domänen “emarket-24.com” registrerades den 02 februari 2023. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner inte vem den tillhör, vi märkte en tydlig brist på transparens i mycket viktig data. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐ Emarket-24 OPINION:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att de ligger på Cypern, men jag tror att de försöker vilseleda om sin plats. Jag rekommenderar extrem försiktighet

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen “emarket-24.com” registrerades den 02 februari 2023. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget har rapporterats av följande finansiella tillsynsmyndigheter: FSMA, Financial Services and Markets Authority. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Den nämner inte vilket företag den tillhör. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM Emarket-24?:

Utvärderingen av Emarket-24-plattformen väcker allvarliga tvivel angående investeringar i CFD:er. En av aspekterna som väcker oro är platsen för plattformen på Cypern eftersom den tros vara falsk. Bristen på transparens när det gäller plats och potentiell reglering lägger till ett ytterligare lager av osäkerhet till Emarket-24:s trovärdighet.

En kritisk punkt som bidrar till misstanken är frånvaron av information om den moderenhet som stödjer plattformen. Otydligheten om företaget som äger och driver Emarket-24 väcker betydande frågor om plattformens integritet och ansvarsskyldighet, eftersom transparens i denna aspekt är avgörande för investerarnas förtroende.

Situationen förvärras när det noteras att regleringen av plattformen inte nämns. Reglering är väsentlig på det finansiella området för att säkerställa efterlevnad av etiska standarder och rättvis affärspraxis. Ett alarmerande element som förstärker tvivel är klagomål inlämnat av tillsynsmyndigheten FSMA, Financial Services and Markets Authority, och anklagar Emarket-24 för att ha utfört bedrägliga aktiviteter. 


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering december 2023: la FSMA, Financial Services and Markets Authority, har rapporterat Emarket-24.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Emarket-24:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA Emarket-24:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Emarket-24?

Emarket-24 är en CFD-handelsplattform online med lättanvänt gränssnittshandel med interbanklikviditet. Denna plattform fungerar med automatiserade program.

Är Emarket-24 en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Emarket-24 pålitlig?

Emarket-24 är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Emarket-24?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (480 röster)

2 kommentarer om «ÄR Emarket-24 PÅlitlig? Åsikter»

 1. Adrian svar

  Den här mäklaren ÄR BLUFF!!! BEDRÄGERI!. Jag vet eftersom jag har levt det, gå inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Adrián, Emarket-24 är en BLUFFÄR, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *