✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Eduardo López

 

Trading Clubs åsikt

⭐ Åsikter och information om mäklaren El Trading Club ⭐

¿Är mäklaren El Trading Club (alias eltradingclub.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos detta företag? ❎ Är Trading Club pålitlig? ❎ I detta avsnitt kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är The Trading Club? Trading Club är en Investor Club, erbjuder kurser och workshops för ekonomisk utbildning.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: nämns inte.

✔️ Var är det baserat? Trading Club är baserad på: inte nämnt.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, nämner mäklaren The Trading Club ingenting om att vara ett reglerat företag eller dess reglering.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

Trading Clubs webbplats
Trading Clubs webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som The Trading Club erbjuder. När det gäller El Trading Club noterar vi att den har tre olika typer av prenumerationer: Basic, Medium och Advanced.

🔹 Básico: $ 199 per månad, digitala kurser, 1500 inspelade timmar med innehåll, 20 livesessioner (handel, kryptovalutor, aktier, känslomässig hantering), exklusiv diskord 24/7, teknisk support (måndag till fredag).

🔹 Medium: $ 179 per månad, digitala kurser, 1500 inspelade timmar med innehåll, 60 livesessioner (handel, kryptovalutor, aktier, känslomässig hantering), exklusiv diskord 24/7, teknisk support (måndag till fredag).

🔹 Avancerat: $ 169 per månad, digitala kurser, 1500 inspelade timmar med innehåll, 100 livesessioner (handel, kryptovalutor, aktier, känslomässig hantering), exklusiv diskord 24/7, teknisk support (måndag till fredag).

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: lite information om de tjänster det erbjuder, FAQ-avsnittet, egentligen inte mycket mer än detta.

 

✳️ El Trading Club-funktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: har inte

🔸 E-post: kontakt från webbplatsen

🔸 webbplats: eltradingclub.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ Värdering av El Trading Club ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus vi vet inte dess platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om Handelsklubben vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Trading Club säker? Hur pålitlig är The Trading Club? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämns ovan. Här kan du läsa kommentarer om The Trading Club.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Handelsklubben? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 4.8/5 - (340 röster)

2 kommentarer om «The Trading Club - eltradingclub.com»

 1. natalia svar

  De har kontaktat mig för att börja investera men efter att ha läst den här recensionen kommer jag inte att göra det. Tack så mycket för att du varnade mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Natalia, denna mäklare heter El Trading Club är en gotcha, har många investerare fördömt The Trading Club för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar att alla drabbade återvinner pengarna från det CHAT vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *