✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Eduardo López

 

Yttrandet från Capital Center

⭐ Yttranden och information om mäklaren El Centro Capital ⭐

¿Är mäklaren El Centro Capital (även känd som elcentrocapital.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? ❎ Är Capital Center pålitligt? ❎ I detta avsnitt kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är El Centro Capital? Capital Center är ett mäklare av: Kurser och ekonomisk utbildning.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: Online Media Corp Ltd.

✔️ Var är det baserat? Capital Center är baserat i: Storbritannien.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, nämner mäklaren El Centro Capital inget om att vara reglerad, El Centro Capital är en oreglerad mäklare.

El Centro Capital webbplats
El Centro Capital webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som El Centro Capital erbjuder. När det gäller El Centro Capital noterar vi att det har tre olika paket: Silverpaket, guldpaket och platinapaket.

🔹 Silverpaket: $ 300, e-böcker, utbildningsmaterial.

🔹 Guldpaket: $ 500, e-böcker, marknadsuppdateringar, utbildningsmaterial, videolektioner, dagliga signaler, avancerad kartprogramvara.

🔹 Platinapaket: $ 1.000 XNUMX, e-böcker, marknadsuppdateringar, utbildningsmaterial, videolektioner, dagliga skyltar, ekonomisk dagbok, avancerad kartprogramvara.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som användes för att inte nämnas.

🔸 Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som El Centro Capital erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, verkligen inte mycket mer.

 

✳️ Egenskaper för El Centro Capital ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: + 44 (844) 986 4889

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: elcentrocapital.com

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i samma avsnitt - utvärdering.

🔸Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

 

Värdering av El Centro Capital ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️.

☑️ Varför? Vi tror att det inte är bekvämt att betala mycket pengar utan att ens veta materialets kvalitet, å andra sidan är det mycket vanligt att onlinekurser är partner eller kanske samma personer som driver bluffmäklare; Dessutom visas ingenting i adressen som visas i sidfoten, vilket får oss att tvivla på dess verkliga läge och legitimitet.

☑️ Är Capital Center säkert? Hur pålitlig är El Centro Capital? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämns ovan.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av El Centro Capital? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «The Capital Center – elcentrocapital.com»

 1. Luna svar

  De erbjuder mig att investera, jag är rädd, jag vill inte förlora mina besparingar eller bli lurad. har du information? Tack så mycket!.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Luna, Kapitalcentret är en BLUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnade tillbaka pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *