✔️ Information granskad och uppdaterad i mars 2024 av Eduardo López

ÄR Efg Academy PÅlitlig? Åsikter

 

I detta inlägg kommer jag att analysera Efg Academy.Är Efg Academy (även känd som Efg efgacademy.com) mäklare verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Är Efg Academy pålitlig? Jag ska titta närmare på det här företaget.

Jag kommer att genomföra en djupgående analys av företaget Efg Academy.


ℹ️ MÄKLARINFORMATION:

Här kommer jag att gå vidare med att analysera nyckeldata om företaget såsom: företag som det tillhör, adress, reglering, kontaktsätt. Nämner företaget vilket företag det tillhör? Nämner de var deras kontor finns? Nämner de företagets ålder? Detta är intressanta data som vi måste känna till när vi investerar hos en mäklare.

Information Om företaget
🏛 företagetefg akademi
🌍 AdressInte nämnt
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaDen nämner att vara reglerad av CNBV, men att vi inte har kunnat verifiera regleringen
☎️ TelefonHar inte
📧 E-mail address[e-postskyddad]
🌐 Hemsidaefgacademy.com
💬 ChatJa
FöretagstypUtbildningsplattform

📞 LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Har inte


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av de typer av planer som Trade Invest Capital erbjuder; De är indelade i 4 planer. Här är en tabell med lite mer information om insättningar efter typ av planer.

kontotypFÖRSTA INSÄTTNING
nybörjare $250
Intermedio$500
näringsidkare$1000
Elite$1500

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan kan du se företagets hemsida:

Efg Academy webbplats

När jag analyserar Efg Academy-webbplatsen lyfter jag fram de utbildningsresurser som den erbjuder, information om de olika typerna av planer, en förklaring av produkterna där kapitalet investeras, var företaget finns och kontaktsätten.


YTTRANDE FRÅN Efg Academy:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

Jag har hittat flera positiva recensioner och kommentarer om denna mäklare. De verkar vara ett bra val, och jag har inte kunnat hitta några dåliga recensioner, klagomål eller dåliga kommentarer om dem när jag skrev denna recension. Du kan hitta i slutet av denna recension fler kommentarer och åsikter från användare och kunder på företaget.

"Efg Academy är en utbildningssajt. Även om det inte är reglerat har jag än så länge inte upptäckt några tecken på bluff. Det verkar vara ett seriöst företag. Dessutom föreslår jag att du är försiktig. Kom ihåg att de allra flesta handlare förlorar sina pengar på investeringar.


💬 RECENSIONER:

Jag har hittat olika recensioner och positiva kommentarer om denna mäklare. Jag tycker ärligt talat att de är ett bra alternativ, och jag har inte kunnat hitta några dåliga recensioner, klagomål eller dåliga kommentarer om dem när jag skapade den här recensionen. Du kan hitta fler kommentarer och åsikter från användare och kunder i företaget i slutet av denna recension.

Är du kund hos Efg Academy? Har du något att berätta om dem? Jag uppmanar dig att också lämna din åsikt!


???? SENASTE UPPDATERINGARNA:

För tillfället har vi ingen uppdatering.


✔️ KRÄV – TA UT PENGAR FRÅN Efg Academy:

Om det du letar efter är att ta ut dina pengar från Efg Academy kommer jag att förklara vad du ska göra:

 1. Begär uttag av ditt kapital via plattformen
 2. Om du inte kan, fråga din kontaktperson eller företagsrådgivare om hjälp
 3. Starta uttaget av dina pengar

Genom att följa dessa enkla steg bör du kunna ta ut ditt kapital. Om du hittar några svårigheter lämna mig en kommentar så hjälper jag dig gärna.


VANLIGA FRÅGOR – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Efg Academy?

Efg Academy är en utbildningsinstitution.

Är Efg Academy en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det inte det, jag tycker att det är ett säkert företag, det finns inga tecken på bluff.

Är Efg Academy pålitlig?

Det verkar vara ett seriöst företag, var ändå försiktig med dina investeringar och pengarna du investerar.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Här kan du hitta de bästa mäklarna.

Hur får man tillbaka pengarna från Efg Academy?

Om det du letar efter är att ta ut ditt kapital från Efg Academy, kontakta dem (med supporten) de hjälper dig gärna med ditt uttag. Eller helt enkelt starta ditt uttag via plattformen.

Hur stänger jag mitt konto hos Efg Academy?

Om du vill stänga ditt konto skriv ett e-postmeddelande och begär det till företagets supportmejl.

Hur vet man om Efg Academy är reglerat?

Mäklaren är inte reglerad, du kan även verifiera den själv på deras hemsida.

Har du några andra tvivel eller frågor?

Lämna mig en kommentar om den här recensionen, om du scrollar ner, i slutet av recensionen hittar du kommentarsektionen. Lämna en kommentar till mig med din fråga så svarar vi dig så snart som möjligt.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (485 röster)

2 kommentarer om «ÄR Efg Academy PÅlitlig? Åsikter»

 1. FUSAD svar

  De gav mig bra referenser, jag är rädd, jag vill inte förlora mina besparingar eller bli lurad. har du information? Tack så mycket!.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej SCAMMED, Efg Academy är en SCAM, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnat tillbaka pengarna ska du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *