✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

EDUXSOLID-yttrande

Åsikter och information om EDUXSOLID-mäklaren

 

¿Det är EDUXSOLID-mäklaren (aka eduxsolid.cc) riktigt pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Det bör noteras att EDUXSOLID inte har en spansk version av webbplatsen, men på grund av ett meddelande från spansktalande kunder har vi också beslutat att granska företaget.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

EDUXSOLID-mäklaren är en mäklare: de nämner det inte.

Mäklaren nämner vara en del av: nämns inte.

EDUXSOLID bygger på: nämner det inte.

Om vi ​​pratar om reglering, EDUXSOLID är: de nämner ingenting om dess reglering, så vi tror att EDUXSOLID är en oreglerad mäklare.

EDUXSOLID webbplats
EDUXSOLID webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som EDUXSOLID erbjuder. När det gäller EDUXSOLID märker vi att de inte riktigt ger information om att ha olika planer eller kontotyper.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att arbeta är: EDUXSOLID-plattformen.

Nu, ja, vi kommer att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: praktiskt taget ingen information, egentligen inte mycket annat.

 

EDUXSOLID-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: omnämnda

E-post: omnämnda

webbplats: eduxsolid.cc

Klargörande: Investeringsföretaget EDUXSOLID arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 

 

EDUXSOLID värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, den nämner inte var den är baserad, den nämner inte vilket företag den tillhör, när vi letar efter information och andra utvärderingar om EDUXSOLID kunde vi inte hitta någon annan recension, vilket får oss att tro att det är ett "nytt" företag. I allmänhet är mäklaren väldigt icke transparent. Enligt kundrecensioner är han släkt med en mäklare med ett mycket dåligt rykte som heter General Novus. 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av EDUX SOLID? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «EDUXSOLID - eduxsolid.cc»

 1. Elisa svar

  Hej. Hon lurades av mäklarna i Eduxsolid-företaget.
  Jag gjorde en investering på € 250 och deponerade kryptovalutorna i bitcoins och hade aldrig mer värde:
  +370 648 50749 Esse-kontakt mycket noggrann hantering och hjärntvätt. Depos svarar inte på meddelanden. +447437222834 Mäklare Sofia. Essa försöker manipulera för att investera mer. Deponerna försvinner efter fyra månader och han kommer i kontakt med mig och säger att jag har färgat mer än 6 tusen euro i bitcoins och att jag måste betala 540 euro för att ta ut värdet.
  +44 7467 646077. Det här är Isla-mäklarnas kontakt, de försvinner med mina pengar och jag har åtalats mot alla plattformar tills jag hittar mina pengar. Jag kommer att rapportera på sociala nätverk, tv och internationella tidningar. Så att mer ärliga människor inte bedrar.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Elisa, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet med EDUXSOLID-mäklaren. Vad du säger låter väldigt, väldigt dåligt och framför allt talar det väldigt dåligt om EDUXSOLID-mäklaren.

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. e-post)?

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *