✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR Edutrading PÅlitlig? Åsikter

I det här inlägget kommer jag att analysera Edutrading. Är Edutrading handelskursplattform (med edutrading.com webbplats) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att genomföra en detaljerad undersökning för att utvärdera tillförlitligheten och säkerheten för denna utbildningsplattform inom handel.

Jag ska förklara för dig varför jag tycker att Edutrading är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
Företagstyphandelskursplattform
🏛 företagetadlegion Ltd
🌍 AdressInte nämnt
🕑 Webbplatsens ålderDitt registreringsdatum var: 17 juni 2016
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
📄 AnmälanInte nämnt
🌐 Hemsidaedutrading.com
📧 E-postadress [e-postskyddad]
☎️ TelefonHar inte
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderKreditkort, Visa, MasterCard och American Express

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av vilka typer av planer/konton som Edutrading erbjuder; De är uppdelade i 4 planer/konton. Här är en tabell med lite mer information om minimiinsättningar efter typ av plan/konto.

TYP AV planer/kontonMINIMAL UNDERVISNING
Nybörjare€200
Mellanliggande€500
Advanced Open water€1000
Premium€3000

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Edutradings hemsida
 • Webbplatsens ålder: domänen "edutrading.com" registrerades den 17 juni 2016. 🚩
 • Webbplatsen nämner vilket företag den tillhör, men jag har inte kunnat hitta "adlegion Ltd ” i företagets register. Jag tror att det kan vara ett falskt företag. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner inte sin plats. Här kan jag märka en mycket tydlig brist på transparens med nyckelinformation som jag bör känna till för att kunna utvärdera säkerheten i företaget.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "edutrading.com" registrerades den 17 juni 2016.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Från den information vi har är företaget kopplat till andra bedrägliga företag.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är inte reglerat. Han nämner att han tillhör ett företag Adlegion Ltd som tydligen är ett falskt företag. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD TYCKER MAN OM ETT FÖRETAG SOM Edutrading?:

Webbplatsen för Edutrading nämner att det tillhör "Adlegion Ltd", men avsaknaden av detta företag i affärshandlingar tyder på att det kan vara ett falskt företag. Detta indikerar det Edutrading är ett OREGLERAD bolag, vilket ökar riskerna för användarna.

Dessutom finns det indikationer på det Edutrading Det är förknippat med ansedda mäklare som inte är reglerade. Detta tyder på att företaget kan försöka få användare att öppna konton och investera hos opålitliga och oreglerade företag. Förekomsten av många kundklagomål på Internet stöder denna oro för företagets rykte.

Därför är det viktigt att fortsätta med extrem försiktighet när du överväger alla typer av transaktioner med Edutrading, eftersom tillgänglig information tyder på att den är kopplad till andra bedrägliga företag.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering maj 2024: tydligen Edutrading är associerad med ansedda mäklare som inte är reglerade. Det finns tecken på att de försöker få användare att öppna konton och investera hos opålitliga och oreglerade företag.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Edutrading:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du börja återhämta pengar.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERING Edutrading:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Edutrading?

Edutrading erbjuder handelskurser för alla erfarenhetsnivåer. Det tillhandahåller resurser som dagliga videor, marknadsnyheter och teknisk analys, samt verktyg som ekonomiska kalendrar och marknadssignaler för att hjälpa handlare att fatta välgrundade beslut.

Är Edutrading en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Edutrading pålitlig?

Edutrading är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Edutrading?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (135 röster)

2 kommentarer om «ÄR Edutrading PÅlitlig? Åsikter»

 1. oscar svar

  Det här företaget kommer att stjäla från dig. Jag svär, de har inte låtit mig dra tillbaka, gör det inte, lyssna på mig, de säger till dig att investera i mäklare från deras bluffgrupp, om du investerar kan du ge upp allt för förlorat, de kommer aldrig att ge det tillbaka till dig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Oscar, Edutrading är en lurendrejeri, vi får många klagomål från investerare, de skickar dig att investera i mäklare från deras kriminella grupp som bara försöker lura dig, när du väl har investerat ger de inte längre tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGERING.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *