✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Eduardo López

 

E * TRADE opinion

Åsikter och information om E * TRADE-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga E * TRADE-mäklaren (aka us.etrade.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

E * TRADE-mäklaren är en mäklare av: ETF: er, optioner, futures och CFD: er.

Mäklaren nämner vara en del av: E * TRADE Securities LLC och E * TRADE Capital Management, LLC.

E * TRADE är baserat i: USA.

Om vi ​​pratar om reglering, mäklaren E * TRADE nämner regleras av FINRA (USA)

E * TRADE-webbplats
E * TRADE-webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som E * TRADE erbjuder. När det gäller E * TRADE noterar vi att den har 6 olika planer eller kontotyper: mäklarkontot, Core Portfolio-kontot, premiumsparkontot, det traditionella IRA-kontot, Roth IRA-kontot och Rollover IRA-kontot.

Mäklarkonto: Att köpa och sälja aktier, ETF: er, fonder, optioner, obligationer och mer.

Kärnportföljens konto: Diversifierad portfölj som övervakas och förvaltas av en låg årlig rådgivningsavgift på 0.30% och minst 500 dollar.

Premiumkonto: Inga månadsavgifter, inget minimikrav på saldot.

Traditionellt IRA-konto: Avdragsgilla pensionsavgifter, vinster som växer upp till skatt till pension.

Roth IRA-konto:  Skattefritt för pensionering, du betalar inga skatter eller påföljder för kvalificerade utdelningar om du uppfyller inkomstgränserna för att kvalificera dig för detta konto.

Rollover IRA-konto: Konsolidera tillgångarna i en tidigare arbetsgivares pensionsplan.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformen som används för att fungera är: egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurserna och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som E * TRADE erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, en del levande grafik, ekonomisk kalender, nyheter om finansiella evenemang, pips-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

E * TRADE-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: (Kundtjänst) 800-387-2331

E-post: kontakta direkt från livechatten på webbplatsen (avsnittet "kontakta oss")

webbplats: us.etrade.com

Klargörande: Investeringsföretaget E * TRADE arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

E * TRADE-betyg

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en pålitlig mäklare.

Varför? Det är en reglerad mäklare som har mer än 25 års erfarenhet, har konkurrenskraftiga provisioner som kan hjälpa investeraren; När vi letade efter information och andra recensioner om E * TRADE fann vi ett stort antal positiva recensioner som rekommenderar dess användning.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av E * HANDEL? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «E*HANDEL – us.etrade.com»

 1. Mateo svar

  Detta företag kommer inte att återbetala dina pengar. De lurade min pappa, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Mateo, E*TRADE är en BUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnat tillbaka pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *