✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

Direkt TT-yttrande

Yttranden och information om Direct TT-mäklaren ⭐

¿Är Direct TT-mäklaren (aka dttmarkets.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? ❎ Är Direct TT pålitlig? ❎ I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Direct TT? Direkt TT är en förvaltningsbolag: fonder och råd.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: Direct Trading Technologies LTD. (Det finns inga exakta uppgifter från din registrering).

✔️ Var är det baserat? Direkt TT bygger på: det nämns att vara baserat i Förenade Arabemiraten, Storbritannien och Vanuatu, men detta är en falsk information.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, nämner mäklaren Direct TT regleringen av FCA och VFSC, men detta nekas när vi ser att det inte visas i någon av byråernas registreringslista.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

Direkt TT-webbplats
Direkt TT-webbplats

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Direct TT erbjuder. När det gäller Direct TT noterar vi att den har fyra olika typer av konton: Mini-konto, Standardkonto, VIP-konto och ECN-konto.

🔹 Minikonto- Minsta initiala insättning på $ 500, hävstång 1: 200, kontraktstorlek 1, normal spread, pengar isolerade från klienten.

🔹 Standardkonto- Minsta initiala insättning på $ 2.000, hävstång 1: 200, kontraktstorlek 1, professionell spread, pengar isolerade från klienten.

🔹 VIP-konto- Minsta initiala insättning på $ 10.000, hävstång 1: 200, kontraktstorlek 1, VIP-spread, pengar isolerade från klienten.

🔹 ECN-konto- Minsta initiala insättning på $ 15.000 1, hävstång 200: 1, kontraktsstorlek XNUMX, fördelning utan markering, pengar isolerade från klienten.

 

kräva pengar med minåterbetalning

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

🔸 Plattformen som används för handel är: MT4, MT5 och egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: ekonomiska nyheter, olika analyser, ekonomisk kalender, lite information om de produkter som det erbjuder, avsnitt med vanliga frågor, verkligen inte mycket mer än detta.

✳️ Direkta TT-funktioner ✳️

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

🔸 Telefonnummer: +507 308 6990 (Panama) | +44 20 3059 7765 (Storbritannien)

🔸 E-post: [e-postskyddad] (Panama) | [e-postskyddad] (Förenade kungariket)

🔸 webbplats: dttmarkets.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

⭐ Direkt TT-betyg ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare påstår sig falskt regleras av FCA och VFSC plus vi vet inte dess verkliga platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om Direkt TT vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Direct TT säkert? Hur pålitlig är Direct TT? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämns ovan. Här kan du läsa kommentarer om Direct TT.

Update Uppdatering maj 2022: CNMV, spansk finansregulator, Du har anmält Direct TT på grund av bedrägliga aktiviteter.

???? Länk till varningen ???? på den officiella webbplatsen för CNMV.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

Är du en del av Direkt TT? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 4.7/5 - (491 röster)

2 kommentarer om «Direkt TT - dttmarkets.com»

 1. Sarah svar

  God morgon, jag kan inte dra mig tillbaka, jag begär något sätt eller hjälp, jag luras av den här mäklaren.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Sarah, den här mäklaren heter Direct TT är en SCAMhar många investerare fördömt Direct TT för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar att alla drabbade drar tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *