✔️ Information granskad och uppdaterad i maj 2024 av Eduardo López

ÄR Digital-Century PÅlitligt? Åsikter

I det här inlägget kommer jag att analysera Digital-Century. Är Digital-Century cryptocurrency-plattformen (med Digital-Century.com-webbplatsen) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att Digital-Century är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET OTROLIGT. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företaget Digital Century Ltd
🌍 AdressFörenade Arabemiraten
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaOmnämnanden regleras av FSRA (Financial Services Authority of the United Arab Emirates)
☎️ Telefon44 208 1574352 – + 971 4 5620912
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidadigital-century.co
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderKreditkort, Visa, Mastercard, Dsicover, Forbes, Yahoo!finance, Discover Network, Cloudflare, banköverföring och Paypal
Företagstypplattform för kryptovaluta

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

44 208 1574352 – + 971 4 5620912


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av vilka typer av konton som Digital-Century erbjuder; De är uppdelade på 5 konton. Här är en tabell med lite mer information om minsta insättningar per kontotyp.

TYP AV KONTOMINIMAL UNDERVISNING
GRÖN £10,000
SILVER £50,000
GoLD £100,000
VIP  £250,000
1 MILJONSKLUBB £1,000,000

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Digital-Century webbplats
 • Webbplatsens ålder: domänen "digital-century.co" registrerades den 27 juni 2023. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner vilket företag den tillhör, men jag har inte kunnat hitta ”Digital Century Ltd” i bolagsboken. Jag tror att det kan vara ett falskt företag. 🚩
 • Företaget nämner att vara reglerad av en mycket osäker regulator, som Förenade Arabemiraten. 🚩

⭐ Åsikter från Digital-Century:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget ligger på en osäker plats som Förenade Arabemiraten.

2) Företaget nämner att vara reglerad av en mycket osäker regulator som Förenade Arabemiraten.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "digital-century.co" registrerades den 27 juni 2023. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget nämner att generera från 0.5% lönsamhet till 3.5% beroende på valt konto, vilket är så bra och överdrivet att jag tror att det är falskt.

6) Företaget har rapporterats av följande finansiella tillsynsmyndigheter: FCA, UK Financial Authority. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

"För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det är reglerat i Förenade Arabemiraten. Han nämner att han tillhör ett företag Digital Century Ltd som tydligen är ett falskt företag. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM Digital-Century?:

Digital-Century-plattformen väcker allvarliga farhågor och framställs som misstänkt farlig för investerare. Det faktum att det har sin plats och regulatoriska licens i Förenade Arabemiraten lägger till ett orosmoment. Även om Förenade Arabemiraten kan vara värd för legitima företag, skapar bristen på specifika detaljer om reglering och den exakta platsen för Digital-Century osäkerhet. Transparens i dessa aspekter är avgörande för att investerare ska lita på integriteten och säkerheten hos en investeringsplattform.

Situationen kompliceras ytterligare av upptäckten att Digital-Century har rapporterats av tillsynsmyndigheten FCA, den brittiska finansmyndigheten, för bedrägliga aktiviteter. FCA är känt för sin strikta roll när det gäller att övervaka finansiell verksamhet och skydda investerare. Bedrägeriklagomålet är en allvarlig varning och antyder att plattformen kan vara inblandad i oetiska eller till och med olagliga metoder.

Med tanke på dessa fynd rekommenderas investerare omgående att undvika all interaktion med Digital-Century. Kombinationen av en potentiellt problematisk plats och reglering tillsammans med ett bedrägeriklagomål från en respekterad regulator understryker vikten av försiktighet och due diligence i investeringsvärlden. 


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering december 2023: la FCA, Storbritanniens finansmyndighet, har fördömt Digital-Century.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Digital-Century:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERING Digital-Century:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Digital-Century?

Digital-Century är en investeringsplattform för kryptovaluta.

Är Digital-Century en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Digital-Century pålitligt?

Digital-Century är ett företag som jag anser är OTROLIGT. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Digital-Century?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (234 röster)

2 kommentarer om «ÄR Digital-Century PÅlitligt? Åsikter»

 1. Álvaro svar

  Denna mäklare låter dig inte ta ut dina pengar. Tyvärr är alla pengar du skickar förlorade, jag blev bestulen så här, gå inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Álvaro, Digital-Century är en BLUFFÄR, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *