✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

 

Delta Value yttrande

Åsikter och information om Delta Value-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga Delta Value-mäklaren (även känd som delta-value.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Delta Value-mäklaren är en mäklare av: Kurser och ekonomisk utbildning.

Mäklaren nämner vara en del av: BeeSupreme OÜ.

Delta Value är baserat i: Tydligen Estland.

Om vi ​​pratar om reglering, Delta Value-mäklaren nämner ingenting om att vara reglerad, Delta Value är en oreglerad mäklare.

Webbplats för Delta Value
Webbplats för Delta Value

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Delta Value erbjuder. När det gäller Delta Value noterar vi att det består av 3 olika typer av kurser:

Elitkurs: kostar € 1.500, klasser inspelade på video, tillgång till Virtual Classroom, 2 veckor gratis plattform.

Elite Plus-konto: kostnad 1.800 6 euro, individuell mentorskap, Elite Plus Institutional Patterns Course, tillgång till Virtual Classroom, 2 gratis veckor med Atas-plattformen, privatchatt för student-lärare, 2 månaders driftövervakning, handelsplan och psykologiska riktlinjer, tillgång till handelsrum gratis (XNUMX månader).

Elite-kapitaliseringskonto: kostnad € 3.300 6, individuell mentorskap, Elite Top Institutional Patterns-kurs, tillgång till virtuellt klassrum, privat-chatt med student-lärare, XNUMX månaders kurslängd, handelsrum, studentkapitalisering i fond, kontinuerlig övervakning efter kapitalisering

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformen som används för att fungera är: ATAS-plattform.

Nu, ja, vi kommer att fortsätta analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Delta Value erbjuder, en förklaring till grundläggande begrepp i investeringsvärlden, verkligen inte mycket mer.

 

Delta Value-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +34

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: delta-value.com

Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i samma avsnitt - utvärdering.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Delta Value värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det skapar inget förtroende eftersom det inte gör det klart för vilket företag det tillhör eller varifrån det verkar, å andra sidan, dessa investeringskurser som finns i överflöd på internet tenderar att fungera tillsammans med bluffmäklare med dåligt rykte.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Delta-värde? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

6 kommentarer om «Delta Value - delta-value.com»

 1. Lolo svar

  Till att börja med är det mycket märkligt att, eftersom det är ett Sevillianskt företag som är verksamt i Spanien, är det registrerat i Lettland, det är inte reglerat i Spanien, och dess undervisning är förmodligen ackrediterad av ett konstigt "universitet" baserat i Florida (det finns om du googlar det, men det ser ut som en konstig strandbar av falsk typ). De lovar att för att köpa den dyraste kursen (€3000 3300 eller €100.000 XNUMX) kommer du att få ett gratiskonto med $XNUMX XNUMX vänligt beviljat av en mystisk kapitalist, och att vinsterna är till dig och förlusterna är till kapitalisten! De hävdar att de tjänar mycket pengar på det de lär ut, att de tjänar varje vecka, utan att ge några bevis och ger det misstänkta sken av motsatsen. Hur kommer det sig att de har en vinnande metod, de lägger ner så mycket tid och kraft på att locka kunder för utbildning och utrymme för handel, istället för att dra nytta av det för att tjäna pengar åt dem?
  Allt tyder på att de inte tjänar pengar på att handla med sina metoder, utan från de handlare de lockar. Deras verksamhet är att sälja mycket dyra banor, €1800 3000 till €XNUMX XNUMX, som de hävdar är ett alltid vinnande universalmedel, och koppla upp dig till deras betalda handelsrum. Men också med en sjaskig stil av en aggressiv säljare av hårväxt, som "för köp av hårväxt ger jag dig en kam, en fickspegel och en rabattkupong för Köln; men köp snabbt eftersom detta erbjudande är endast för en begränsad tid och även platserna är slutsålda ”, och insisterar mycket. När du lämnar dem din kontakt bombarderar de dig med spammeddelanden. Alla fokuserade på att du skulle boka ett möte med dem, där de vet att de har fler alternativ att slutföra övertyga dig genom aggressiv försäljning och press så att du betalar tusentals euro för en av deras kurser.
  Ingen öppenhet om resultat, om mäklaren eller handelsvillkor, etc., och inte heller om den påstådda "kapitaliseraren" som kommer att ge dig ett konto med $100.000 XNUMX att handla när kursen är över. De satte videor på förment glada studenter för att sluta övertyga, även om jag inte har hört någon av dem prata om vinster, än mindre ge några bevis. De en ser dammduken.
  Deras gratis "tränings" webbseminarier handlar nästan ingenting om träning och mycket om självreklam och aggressiv försäljning av sina kurser, med en taktik som liknar de bedrägeriföretag som "bjuder in" dig till en busstur men du måste svälja 4 timmar låsta i ett rum med en aggressiv säljare som slutar med att du spenderar hundratals eller tusentals euro på något du inte behöver.
  Mitt intryck är att de säljer rök till guldpriset. Det är åtminstone något som liknar ett bedrägeri, eftersom du kommer att spendera tusentals euro utan att få vad som förväntas / utlovas. Det kan också vara så att det finns någon bluff med pengar som du bidrar med för handel, jag har inte verifierat det. Jag tror att de är en split från EnBolsaNet, också från Sevilla, andra artister som säljer rök, fast mer sofistikerade och med ett bättre utseende.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Lolo, Delta Value är en BLEDRIGER, har vi fått många klagomål från investerare för inte lämna tillbaka pengarna, de vill att du ska investera i en bedräglig mäklare som är en del av samma grupp. Vi rekommenderar aldrig att investera i en en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!, de vill förvirra investerare och framstå som ett lagligt företag men allt är lögn! Om du berättar om våra artiklar så säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösen, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, dessa provisioner är inte verkligaDe försöker ta mer pengar från dig.

   Vill man återhämta pengarna du kan göra det från CHAT av vår webbplats eller från den här länken: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 2. Maria svar

  Hej,
  Det skulle vara intressant att läsa fler åsikter om delta-värde.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Maria, jag hoppas att fler skriver med sina erfarenheter, även om den här typen av kurser oftast är väldigt lata eller oprofessionella.

   Hälsningar.

 3. Carlos Torres svar

  Denna akademi är inte pålitlig alls, när de gör gratisevenemang gör de inget klart

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Carlos, vissa kunder har redan berättat för oss att de tycker att det är en SCAM, att de inte ger en bra service och att det är svårt att förstå vad de vill ha och vad de förklarar. Om du kan förklara några fler saker för oss kommer det att vara mycket användbart för våra användare så att de kan varnas.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *