✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Eduardo López

 

Granskning av DeFi Capital

⭐ Yttranden och information om mäklaren DeFi Capital ⭐

¿Är mäklaren DeFi Capital (aka deficapital.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? ❎ Är DeFi Capital pålitlig? ❎ I detta avsnitt kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är DeFi Capital? DeFi Capital är en Investeringsfondföretag för kryptovaluta.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: nämns inte.

✔️ Var är det baserat? DeFi Capital bygger på: nämns inte.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om regleringmäklaren DeFi Capital nämner ingenting om att vara ett reglerat företag eller dess reglering.

DeFi Capital webbplats
DeFi Capital webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som DeFi Capital erbjuder. När det gäller DeFi Capital hittade vi inte information som indikerar förekomsten av olika kontotyper.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för handel är: plattform det finns ingen information om detta.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel att företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: lite information om de tjänster det erbjuder, ekonomiska nyheter, egentligen inte mycket mer än detta.

 

✳️ DeFi Capital-funktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: (+31) 6 46 34 03 55

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: deficapital.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ DeFi Kapitalvärdering ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus vi vet inte dess platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om DeFi Equity vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är DeFi Capital säkert? Hur pålitlig är DeFi Capital? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämns ovan. Här kan du läsa kommentarer om DeFi Capital.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av DeFi Equity? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «DeFi Capital - deficapital.com»

 1. Laura svar

  Jag har problem med att dra mig tillbaka, vet någon vad jag kan göra? Tack

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Laura, den här mäklaren ringde DeFi Capital är en SCAM, många investerare De har fördömt DeFi Capital för bedräglig verksamhet, Det är inte tillrådligt att investera pengar i en icke-reglerad mäklare. Det är en SCAM och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de är gjorda av sina egna arbetare för att förvirra investerare, de översvämmer sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är FALSKT! Och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSE!

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande Gör det aldrig, som säger att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter inte finns, de ber om att de ska kunna stjäla mer pengar.

   Vi rekommenderar att alla drabbade drar tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *