✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

¿ES De-Finanz CONFIABLE? OPINIONES

En esta publicación analizaré a De-Finanz. ¿Es la plataforma de criptomonedas De-Finanz (con sitio web de-finanz.de) realmente confiable? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Te explicaré por qué creo que De-Finanz es una empresa POCO SEGURA Y LA CONSIDERO COMO POCO CONFIABLE. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetDe-Finanz Group GmbH
🌍 AdressNämner att de finns i Tyskland
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ Telefon(+ 43) 6703094025
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidade-finanz.de
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderNeteller, Visa y MasterCard
Företagstypplattform för kryptovaluta

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

(+ 43) 6703094025


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Aquí un pequeño análisis sobre los tipos de cuentas que De-Finanz ofrece; se dividen en 5 cuentas. Aquí una tabla con un poco más de información sobre los depósitos mínimos por tipo de cuentas.

TYP AV KONTOMINIMAL UNDERVISNING
GRÖNT KONTO1.000.000€
SILVERKONTO250.000€
GULD KONTO100.000€
VIP-KONTO50.000€ 
1 MILJONSKLUBB10.000€ 

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Página web de De-Finanz
 • Antigüedad del sitio web: el dominio “de-finanz.de” fue registrado el 03 de noviembre del 2023. Es decir, es un sitio web que no tiene mucha antigüedad. 🚩
 • El sitio web menciona a qué empresa pertenece, pero no he logrado encontrar a “De-Finanz Group GmbH” en los registros de empresas. Creo que puede ser una empresa falsa. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐ OPINIÓN DE De-Finanz:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att de ligger i Tyskland, men jag tror att de försöker vilseleda om sin plats. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Creo que la empresa tiene muy poca antigüedad o trayectoria. Como te mencionaba, pude chequear que el dominio “de-finanz.de” fue registrado el 03 de noviembre del 2023.. Es muy reciente.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget nämner att generera stor lönsamhet, vilket är så bra och överdrivet, att jag tror att det är falskt.

“Para ser sincero contigo no invertiría en este tipo de empresa: no está regulada. Menciona pertenecer a una empresa De-Finanz Group GmbH que al parecer es una empresa falsa . Sinceramente no puedo recomendar a una empresa de este tipo.”


💬 ¿QUÉ PENSAR DE UNA EMPRESA COMO De-Finanz?:

De-Finanz es una plataforma que levanta serias preocupaciones en términos de seguridad y transparencia. Aunque afirma estar ubicada en Alemania, esta información parece ser falsa, lo que plantea interrogantes sobre la integridad de sus operaciones. Además, su corta antigüedad desde el 3 de noviembre de 2023 sugiere una falta de experiencia y trayectoria en el mercado financiero.

La falta de regulación es otra señal de alarma significativa. La ausencia de supervisión por parte de autoridades financieras puede dejar a los inversores desprotegidos y vulnerables a posibles prácticas comerciales injustas o fraudulentas. Sin el respaldo de una entidad reguladora, los inversores corren el riesgo de enfrentar dificultades para resolver disputas o reclamaciones.

Debido a su falta de regulación, ubicación dudosa y corta trayectoria en el mercado, De-Finanz no parece ser una plataforma segura para realizar inversiones. Los inversores deben ser cautelosos y considerar otras opciones más transparentes y reguladas para proteger sus fondos y evitar posibles riesgos financier


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

För tillfället finns inga uppdateringar.


✔️ RECLAMAR DINERO DE De-Finanz:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 DENUNCIAR A De-Finanz:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

¿Qué es De-Finanz?

De-Finanz se posiciona como una plataforma especializada en inversiones en criptomonedas.

¿Es De-Finanz una estafa – es scam?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

¿Es De-Finanz confiable?

De-Finanz es una empresa que considero como NO CONFIABLE. Tiene características que la hacen una empresa muy poco segura: ten mucho cuidado.

¿Cómo recuperar el dinero de De-Finanz?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (344 röster)

2 kommentarer om «¿ES De-Finanz CONFIABLE? OPINIONES»

 1. maya svar

  De tvingar mig att bestämma mig för att investera med dem, jag är rädd, jag vill inte förlora mina besparingar eller bli lurad. har du information? Tack så mycket!.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hola Maya, De-Finanz es una ESTAFA, estamos recibiendo muchas quejas por parte de los inversores, no devuelven el dinero, no deben invertir nunca en un broker sin REGULACIÓN.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *