✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Eduardo López

 

Darby Academy recension

⭐ Åsikter och information om Darby Academy-kursen ⭐

¿Är Darby Academy-kursen (alias darbyacademy.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos detta företag? ❎ Är Darby Academy pålitlig? ❎ I det här avsnittet kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Darby Academy? Darby Academy är en investeringskurs online.

✔️ Kursen nämner vara en del av: nämns inte.

✔️ Var är den baserad? Darby Academy är baserad på: inte nämnt.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

Darby Academy webbplats
Darby Academy webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Darby Academy erbjuder. När det gäller Darby Academy noterar vi att 6 olika kurser:

🔹 Grundläggande marknadsstrategier: pris 1.000 20 €, +XNUMX utbildningsvideor, övningskonto på en onlineplattform, daglig rapport om världsmarknaden med de viktigaste nyheterna och rörelserna.

🔹 Avancerade analysmönster: pris 2.000 30 €, +XNUMX utbildningsvideor, övningskonto på en onlineplattform, daglig rapport om världsmarknaden med de viktigaste nyheterna och rörelserna.

🔹 Expert investerare: pris 3.000 50 €, +XNUMX utbildningsvideor, övningskonto på en onlineplattform, daglig rapport om världsmarknaden med de viktigaste nyheterna och rörelserna.

🔹 Handelspsykologi: pris 4.000 XNUMX €, sessioner baserade på att veta vem du är och hur det påverkar ditt arbete, portföljgranskning, daglig rapport om världens finansmarknader med de viktigaste nyheterna och trenderna.

🔹 Kurs i kryptovaluta: pris € 5.000 1, slutför kurs 1 till 10 med Mentor (30 onlinesessioner på XNUMX minuter), hjälp att öppna din egen Cryptocurrency-plånbok, övningskonto på en onlineplattform, daglig rapport om världsmarknaden med nyheter och rörelser viktigare.

🔹 Privata sessioner 1 till 1: pris 6.000 XNUMX €, träffa experthandlare, onlinesupport när som helst.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din kurs dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin webbplats: lite information om produkterna det erbjuder, nyheter, FAQ-sektion, egentligen inte mycket mer än så här.

 

✳️ Darby Academy-funktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: +34 932205435

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: darbyacademy.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ Darby Academy Rating ⭐

Varning: oreglerad kurs

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en kurs som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Det är en kurs Med vilken Vi rekommenderar att vara försiktig, de lovar enorma vinster som är omöjliga att uppnå, men det är ett oregistrerat företag, det visar ingen typ av juridisk information på sin webbplats, dessa onlinekurser ägs vanligtvis av bedrägliga mäklare och de använder dem för att locka till sig kunder, och därför vad vi har kunnat se, detta verkar vara ett av de fallenå andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om Darby Academy vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Darby Academy säker? Hur pålitlig är Darby Academy? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämnts ovan. Här kan du läsa kommentarer om Darby Academy.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Darby Academy? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 4.9/5 - (344 röster)

2 kommentarer om «Darby Academy – darbyacademy.com»

 1. Jones svar

  Det här företaget är ett bedrägeri. Jag vet eftersom jag har levt det, gå inte i fällan, jag vet att du kommer att tacka mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Jones, Darby Academy är en BLUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnade tillbaka pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *