✔️ Information granskad och uppdaterad i december 2023 av Reliable Forex Brokers

ÄR Danny Antonucci PÅlitlig? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera Danny Antonucci ¿Är mäklaren Danny Antonucci (även känd som dannytrader.com) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag ska förklara för dig varför jag tycker att Danny Antonucci är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
🌍 AdressInte nämnt
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ TelefonHar inte
📧 E-mail addresskontakta direkt från webbplatsen
🌐 Hemsidadannytrader.com
💬 ChatJa
Företagstyphandelsakademi

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Har inte


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Danny Antonucci erbjuder inte olika typer av konton eller planer


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan kan du se företagets hemsida:

Danny Antonuccis hemsida
Danny Antonuccis hemsida

Genom att analysera Danny Antonuccis webbplats kan vi se att de erbjuder utbildningsresurser, information om olika typer av konton, förklaring av produkterna där kapitalet är investerat, företagets placering och kontaktsätt.

1) Om det gör mig lite nervös att de inte nämner något om dess reglering

2) En annan ogynnsam punkt är platsen: de nämner inte var de finns, var mycket försiktig!


⭐ Danny Antonuccis Åsikt:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner inte var det finns

2) Det är ett oreglerat företag

3) Företaget har ingen anciennitet, det är ett företag utan meritlista

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål

Åsikt av Danny Antonucci

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag, det har många poänger emot sig, jag rekommenderar det inte. Allt som ses tyder på det Danny Antonucci är inte att lita på och det är ett väldigt osäkert företag.”


💬 ANVÄNDARRECENSIONER:

Jag har hittat olika negativa recensioner, påståenden, klagomål och negativ feedback om Danny Antonucci. Jag tycker ärligt talat att de är ett väldigt osäkert alternativ. Utöver detta kan du hitta fler kommentarer och åsikter från användare och kunder i företaget i slutet av denna recension.

Är du kund till Danny Antonucci? Har du något att berätta om dem? Jag uppmanar dig att lämna din åsikt också!


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering oktober – 2022: vi har fått många negativa meddelanden om Danny Antonucci

2) Uppdatering oktober 2022: vi har fått många meddelanden från kunder till företaget som nämner att de inte kan ta ut kapital


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Danny Antonucci:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du börja återfå dina pengar

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA Danny Antonucci:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Danny Antonucci?

Danny Antonucci är en handelsakademi

Är Danny Antonucci en bluff – är det bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Danny Antonucci pålitlig?

Danny Antonucci är ett företag som jag anser inte är tillförlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka Danny Antonuccis pengar?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Hur stänger jag mitt konto hos Danny Antonucci?

Om du vill stänga ditt konto skriv ett e-postmeddelande och begär det till företagets supportmejl.

Hur vet man om Danny Antonucci är reglerad?

Det är ett oreglerat företag, var försiktig.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.

Har du några andra tvivel eller frågor?

Lämna mig en kommentar om den här recensionen, om du scrollar ner, i slutet av recensionen hittar du kommentarsektionen. Lämna en kommentar till mig med din fråga så svarar vi dig så snart som möjligt.


Recensionsbetyg: 5/5 - (318 röster)

13 kommentarer på “ÄR Danny Antonucci PÅlitlig? Åsikter"

 1. Antonio svar

  Kurserna är riktigt skit, ett slöseri med tid, en bluff, slösa inte din tid, du lär dig oändligt mycket mer i vilken kurs eller webinar som helst av en mäklare som XM eller liknande. Fall inte för denna kursbluff.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Antonio, Danny Antonucci är en bluff, har vi fått många klagomål från studenter om inte lämna tillbaka pengarna, de vill att du ska investera i en bedräglig mäklare som är en del av samma grupp. Vi rekommenderar aldrig att investera i en en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!, de vill förvirra investerare och framstå som ett lagligt företag men allt är lögn! Om du berättar om våra artiklar så säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösen, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, dessa provisioner är inte verkligaDe försöker ta mer pengar från dig.

   Vill man återhämta pengarna du kan göra det från CHAT av vår webbplats eller från den här länken: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 2. Alejandro Ayala svar

  Hej Alexander,

  Jag är en handlare och jag ägnar mig också åt att undersöka bedrägerier, om vi kunde kontakta dig skulle jag uppskatta det.

 3. alexander lund svar

  Tack så mycket för att du skapade den här sidan, det är en ledstjärna i det mörker av lögner som erbjuds av rökförsäljare som Danny Antonucci, som förresten verkar som att de från början vill blanda ihop hans namn med skaparen av den berömda tecknad Ed, Edd och eddy.
  Fortsätt med detta fantastiska arbete.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Alexander, dina kommentarer fyller oss med energi att fortsätta bekämpa dessa hjärtlösa bedragare. Tack!.

   Hälsningar.

 4. sonia svar

  Mycket besviken jag förlorade mycket pengar, de ringde mig aldrig eller skickade mig ett meddelande för att ta reda på vad som hände, om jag frågade något skickade de mig till medlemsområdet, tyvärr följer de inte upp sina elever, vi betalade 400usd för kursen och det var det enda som betydde något för mig jag var en av de många som kom med drömmar och mål som föll i vägen, jag rekommenderar dem inte

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Sonia, Danny Antonucci är en bluff, har vi fått många klagomål från investerare för inte lämna tillbaka pengarna, de vill att du ska investera i en bedräglig mäklare som är en del av samma grupp. Vi rekommenderar aldrig att investera i en en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!, de vill förvirra investerare och framstå som ett lagligt företag men allt är lögn! Om du berättar om våra artiklar så säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösen, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, dessa provisioner är inte verkligaDe försöker ta mer pengar från dig.

   Vill man återhämta pengarna du kan göra det från CHAT av vår webbplats eller från den här länken: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 5. Alexander svar

  Det fanns en tid då han sålde en Robots Gain Quant som fortfarande är till salu (https ://hotmart .com/es/marketplace/productos /robots-gain-quant/X6 1269674O?sck=HOTMART_SITE&) med vilken många människor förlorade sin pengar i pandemi mer än 200 personer köpte det och naturligtvis skapade jag gruppen på telegram och vi kunde inte ha interaktion eller hävda, det är ren marknadsföring och försäljning av saker som inte är till någon hjälp

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Alejandro, det var ett riktigt bedrägeri, inte alls tillförlitligt.

   Hälsningar.

 6. Herman svar

  De undervisar inte, de är bara videor. Samma teori som kan ses i enkla YouTube-videor. Lite eller inget stöd, de tar emot stora volymer studenter varannan eller var tredje månad, vilket får oss att tro att deras verksamhet inte är att undervisa utan att ha många studenter. Erfarenheterna i operativa termer är ganska negativa eftersom de inte lär ut hur man hanterar risker.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   hej herman, Danny Antonucci är en bluff, har vi fått många klagomål från investerare för inte lämna tillbaka pengarna, de vill att du ska investera i en bedräglig mäklare som är en del av samma grupp. Vi rekommenderar aldrig att investera i en en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!, de vill förvirra investerare och framstå som ett lagligt företag men allt är lögn! Om du berättar om våra artiklar så säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösen, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, dessa provisioner är inte verkligaDe försöker ta mer pengar från dig.

   Vill man återhämta pengarna du kan göra det från CHAT av vår webbplats eller från den här länken: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 7. Maria svar

  Är en gotcha. Mentorskap under 1 år kostar $400 och det de "lär ut" är värdelösa saker. De lär sig dem online gratis. Dessutom kan du inte kommentera i deras interna grupper att du håller med om något eftersom de blockerar dig och de tar dig ur allt även om du har betalat. Det är bara marknadsföring. Det är en säljare av värdelösa kurser mer. Jag menar, det är värdelöst.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Maria, Danny Antonucci är en bluff, har vi fått många klagomål från investerare för inte lämna tillbaka pengarna, de vill att du ska investera i en bedräglig mäklare som är en del av samma grupp. Vi rekommenderar aldrig att investera i en en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!, de vill förvirra investerare och framstå som ett lagligt företag men allt är lögn! Om du berättar om våra artiklar så säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösen, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, dessa provisioner är inte verkligaDe försöker ta mer pengar från dig.

   Vill man återhämta pengarna du kan göra det från CHAT av vår webbplats eller från den här länken: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *